Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz cs.zs. #37581 üzenetére
Attól én is félek amúgy: Áramlöket, túlfesz, áramingadozás
Nagy épület, több iroda van, gépek vannak, nagy nyomtató, Wifi stb - Fel van ugyan készítve az épület külön betáp nagy gépeknek, külön bizti táblák, minőségi panel stb. De volt hogy egyszerre ment mindenhol minden (klímák is), és néhány helységben irodában nem bírta a hálózat. Ilyenkor én is féltem a laptopom és inkább lehúzom. Persze van aki ezen nevet, de nekem sok a 350-400 ezer is. Van akinek nem. Elméleti síkon ezek már mindentől IS védve vannak, úgy láttam minőségi kondik is vannak, de akkor is.
Gyakorlatilag beszéltem szervizessel, és ő is megerősítette, hogy a belső áramingadozások, vagy hirtelen áramfelvételektől a gépet a saját tápja tökéletesen védi. Pontosan ez a feladata, hogy a gép felé úgy továbbítsa a szükséges áramforrást ahogy kell neki. Ezt nem én állítom, hanem szakember. Ugye volt korábban kérdésem, hogy céges hálózatba, céges aljzatba bedugva pici apró szikrácska. Otthoni minőségi túlfeszvédős Belkin/APC aljzatokba dugva semmi szikrácska!! SenemSeNincsen! Nyilván otthon más, és tudom a fapad elosztó (sima low end fehér) nem olyan mint a profi Belkin. Stimm..
Ettől független azt mondták no para.
Egyébként szvsz aki kertesben lakik, sokkal jobban félhet egy villámcsapástól, minthogy fapad elmegy az áram. Semmi jelentősége ami a laptopot illeti, hiszen saját áramforrása van, megy tovább. Cégnél is amikor volt áramszünet, ment tovább a laptop, és ennyi. Kizárt, hogy egy fapad áramszünettől tönkremenjen egy ilyen gép. Miért menne?
Ami utána történik mondjuk nagy irodaházban, egy hirtelen nagy áramfelvétel, amikor beindul minden, én attól jobban félek, hogy az okoz "valami sokkot" egyszer a gépnek. Szerencsére ilyen ritkán van. Évente 1-2, főleg kánikulában, fő szezonban. De maga a fő épület is kaphat áramszünetet bármikor, ez MVM oldalról akármikor lehet.
Szerencsére ritka.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest