Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricco25
csendes tag
Heló!
Tegnap kaptam meg F5V-AP055 típusú notimat. Felpakoltam rá Win Xp-t de csak aztán láttam h már a gyári CD-n amit adtak hozzá alapból Vista-hoz vannak a driverek... Aztán az Ausus honlapjáról leszedtem pár drivert xp-hez, de nem igazán akarnak feltelepülni.
Tudna vki segíteni hogy mit hogyan, ill. mivel kezdjek?Vagy hogy milyen drivereket szedjek le és honnan pontosan? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Padavan firmware
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- Objektívek topikja
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP 840 G3/G4 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3189, 95% Akkumulátor
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest