- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Megőrülök attól, hogy a laptopom magától bekapcsol miközben alvó módban van
Főleg azért bosszantó, mert olyan is előfordult, hogy a laptoptáskában indult el! Ez mindig csak akkor történik, ha akksiról megy! Amikor bedugva használom, nem történik ilyen!
Az energiabeállítások kiegyensúlyozottan vannak, és már ott is be van állítva, hogy "felébresztési időbélyegzők" NEM. Azt már megfigyeltem, hogy ha ez be van kapcsolva, akkor hálózatról is elindítja magát, hogy frissítsen.
A vicc az, hogy én szerintem nem a frissítés miatt kapcsolja be magát, nekem viszont lövésem sincs, hogy mi okozza.
Plusz infó, hogy HDD caddy is van a gépben, ami szokott furcsa dolgokat csinálni amikor akkun van a gép. Például másodpercenként (!) felpörög amikor elalszik a kijelző... érthetetlen. Remélem van valami megoldás
Gépem:
Asus G56JR
8GB ram
120 GB samsung evo SSD
Delock HDD Caddy+ Gyári 1TB HDDWindows 10
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest