- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Showhai #18110 üzenetére
Próbálj meg egy eszközmeghajtó keresővel rákeresni, hogy milyen driverek kellenek. Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen külső app képes "belelátni" a gépembe, de működik, azt leszámítva amit az előbbi bejegyzésemben említettem. Hivatalos gyártó oldalakról szedte össze.
Azt kell mondanom, hogy Win7 platformra vannak driverek. Sikerült az általam keresett két eszközmeghajtót is megtalálnom. Nagyon pöpecül működik a gépem.
Nekem is Intel+NVidia combo van. Mikor Win8-at használtam problémáim voltak az NVidia eszközmeghajtóval, a Adobe Premiere érzékelte és zavartan működött.
Azt kell mondanom ott az op. rendszerrel van baj, mert még csak fejlesztés alatt van. Az a mocsokság a Microsoft részéről, hogy eszméletlen nagy pénzeket kér a Win8-ért és 100-szor gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest