Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#18016) NTonee válasza Doky586 (#18015) üzenetére


NTonee
veterán

olvass utána az nvidia optimus és amd radeon dual graphics témának. ;)
Tényleg nem találkoztál még olyan géppel, amiben van egy igp és egy diszkrét grafikus vezérlő egyszerre és a kettő között lehet váltani? Mindkettő ugyanazon a kijelzőn jelenít meg, de amúgy nem egyszerre nyilvánvalóan.

(#17957) NTonee:
Hétfő délután visszakaptam a javítatlan gépemet a FixDirecttől, átvittem egy független nb szervizbe. Leadáskor a szervizes megtekergette gépet, erre hirtelen lett kép a kijelzőn. :D Mondtam neki, hogy mostmár maradjon a gép és nézze át, hogy mi volt ez az egész. Már kedden este készen is lett, szerdán reggel átvehettem. A számlán vga board rework szerepel ~20eFt + nagytakarítás és újrapasztázás 0Ft + HM65 hűtés módosítás 0Ft.
Otthon nyakon csapott azonban egy újabb probléma. A szervizelés idejére kivett hdd egyszerűen letérdelt, amit nem nagyon értek. Kivettem, beraktam a szekrénybe, visszajött a gép, visszaraktam. Aznap semm baja nem volt, másnap viszont folyamatosan belebakizott a másolásokba, stb. HD Sentinel elindít, ami közölte, hogy van ott pár hibás szektor, meg adódott pár adatkapcsolati probléma. Gyorsan lementettem mindent egy külső winchesterre, de mire befejeződött a másolás, már pár dolog nem jött le rendesen, a HD Sentinel meg már 59 hibás szektort írt. A felület teszt után dobott még 210-et hozzá, meg egy jópofa 23%-os kondíciós állapot kijelzést. Így most várom az új WD Black 750GB HDD-t.
Bocsi a szóf*sásért, de gondoltam leírom történteket, ha már sírtam itt a gépem miatt korábban. :B

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ASUS notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.