- Kínai erősítő vásárlási tippek
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Doky586 #18015 üzenetére
olvass utána az nvidia optimus és amd radeon dual graphics témának.
Tényleg nem találkoztál még olyan géppel, amiben van egy igp és egy diszkrét grafikus vezérlő egyszerre és a kettő között lehet váltani? Mindkettő ugyanazon a kijelzőn jelenít meg, de amúgy nem egyszerre nyilvánvalóan.(#17957) NTonee:
Hétfő délután visszakaptam a javítatlan gépemet a FixDirecttől, átvittem egy független nb szervizbe. Leadáskor a szervizes megtekergette gépet, erre hirtelen lett kép a kijelzőn.Mondtam neki, hogy mostmár maradjon a gép és nézze át, hogy mi volt ez az egész. Már kedden este készen is lett, szerdán reggel átvehettem. A számlán vga board rework szerepel ~20eFt + nagytakarítás és újrapasztázás 0Ft + HM65 hűtés módosítás 0Ft.
Otthon nyakon csapott azonban egy újabb probléma. A szervizelés idejére kivett hdd egyszerűen letérdelt, amit nem nagyon értek. Kivettem, beraktam a szekrénybe, visszajött a gép, visszaraktam. Aznap semm baja nem volt, másnap viszont folyamatosan belebakizott a másolásokba, stb. HD Sentinel elindít, ami közölte, hogy van ott pár hibás szektor, meg adódott pár adatkapcsolati probléma. Gyorsan lementettem mindent egy külső winchesterre, de mire befejeződött a másolás, már pár dolog nem jött le rendesen, a HD Sentinel meg már 59 hibás szektort írt. A felület teszt után dobott még 210-et hozzá, meg egy jópofa 23%-os kondíciós állapot kijelzést. Így most várom az új WD Black 750GB HDD-t.
Bocsi a szóf*sásért, de gondoltam leírom történteket, ha már sírtam itt a gépem miatt korábban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD,újszerű
- HP SPECTRE X360,4K UHD,i7 8705G,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,16-32GB RAM,512 SSD,ÚJ AKKU
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 5(8X3,6Ghz),VEGA 8 VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akku, jó állapot
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- Asus játékra is,17,3"HD+,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép,jó akku