Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szuger

csendes tag

Hello!

Majd csak délután/este leszek jobban, most csak azért írok, mert tegnap éjjel, kipróbáltam, hogy mi van akkor ha letiltom a Inteles grafikát. (Eszközkezelőben)
    Sötétség lett. Power gomb-> újraindítás. Valahogy összeszedte magát a gép, és elindul 800*600-as felbontásban, max is 1024 lehetett volna. Az egész úgy nézett ki mintha az első Geforce 32MBs kártyám tettem volna bele.
    Naívan azt hittem, hogy ha letiltom az Intel kártyát automatikusan vált az 520 MXre és legalább!! olyan jó lesz a felbontás, megjelenítés mint az Inteles. De nem ezt történt! Ez normális?

Manuálisan próbáltam NVidia vezérlőpultjában kiválasztani, hogy mindig 520as menjen de lehet rossz helyen és rosszul próbáltam mert nem sikerült. Egyáltalán be lehet állítani, hogy azt pörgesse indulástól kikapcsolásig?

A teszteket azért szeretném, mert akkor lenne valami képem, hogy mennyire jó/rossz egyedet sikerült bemákolni, a nagyon azonos típusból. Pl. ez a írás[link] is nekem kiindulópontot ad.
    Pl. enyémbe Hitachi HDD van. XD

Visszatérve a Windows élményhez, ami amúgy csak azért érdekel, mert arra lennék kíváncsi hogy a 4.6 s felületet Aero eredményt gondolom az Inteles kártyával hozta ki, de én a 520assal is megnézném.

Szerinted Nvidia fórumon én is jelezzem hogy "hello +1 Asus K53 520 MX driver probléma"?

Aksiról még nem ment, de az a 4 power safe beállítás ér valamit, ami a matricán is hirdetnek? Aksit kiveszem és úgy használom az nem okoz semmi gondot, és elméletileg/gyakorlatilag aksi se megy tönkre, ugye?

Képernyő fényessége/színvilága/stb beállításait alapon hagytad, vagy valami átállítottál? Mert én még nem találtam meg e megfelelő beállítást.

/off Bocs a hossszú bejegyzésért, 140 ezres kiadásnál kicsit aggódok hogy, minden jó legyen, és nem vagyok nagy fórumos, tegnap csak azért reggeltem, hogy veled folytathassak eszmecserét, itt vagy felőlem e-mailben is.

Bármilyen észrevételed, ötleted, szívesen olvasok, amivel gép képességeit lehet kihasználni/javítani.

Amúgy idáig nem voltam nagy gamer, csak LoL, tegnap feltettem World of Tanksot. Néha Half-Life 2_t, TF2-et nyomom. Egyik haver már lehülyézett, miért nem teszek fel valamit, és játszok ha már van.

/off

Köszi, már azt is hogy elolvastad/elolvastátok! :D
    Sz

Új hozzászólás Aktív témák