Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3006) subrobi


subrobi
csendes tag

Sziasztok! Egy komoly számítógép szerelőt keresek ! Remélem itt találok aki tud segíteni! Előre is köszönöm!
Nos akkor el is kezdem!
Egyszer haverom vett a bátyától egy asus alaplapot AMD AthlonX2 -es procival! Ment egy darabig! Aztán egyszer csak bejött a kék halál,naponta 1x 2x de aztán egyre sűrűbben!
Hát gondolkodott mi lehet a baja aztán vett egy 2x1 gb új ramokat. A hiba ugyan úgy megvolt,erre vett egy új tápegységet de ettől se változott semmi! Nos akkor vett HDD-t és akkor is újraindult, lefagyott! Megunta és vett egy Asus M4A78 alaplapot ,és azt mondta hogy most már jó lesz!! De nem lett jó!! És ezek után vett egy AMD Phenon X3 processzort!
A hiba ugyan úgy fennállt! Mindezek után megvette a ASUS M4A78 PRO alaplapot és szokásosan nem javult meg! Nos erre kihajította az alaplapot a procit és a 2x1 GB ramot!
Én megvettem! És az a tapasztalatom hogy nagyobb játékoknál elkezd szakadozni a hang 1 másodpercig és nem kék-halállal ,hanem simán újraindul! De a MUONLINE játékkal 10 percig bírja csak! Windows módban! Melegedni nem hiszem mert hűtöm 3 db ventilátorral!
És ritkán hallom hogy leáll majd azonnal elindul a HDD és 3x egymás után csinálja (Windows alatt) Pedig a HDD jó ,mert az előző lappal ment tökéletesen!
Tehát én átvettem a haverom problémáját,mert olcsó volt! De ő 3 alaplapon át észlelte a hibát!
Mind a 3 lap ASUS volt! Hátha valaki tudna segíteni hogy széria hiba vagy valami vírus ami alaplapról alaplapra száll! :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.