Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1685) Darth_Revan válasza matteo_szg (#1684) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Az szép és fantasztikus több mint 1 hét alatt 2 MM-be is eljutott a saját, lefoglalt szállítmányuk, de én inkább arra lennék kíváncsi, hogy sok PC bolt oldaláról miért kezdett el lekerülni az olcsóbbik változat? Már törölve lett pl a BestByte, PCTrade oldaláról is.

Jah meg miért van visszatartva hetekig az olcsóbbik szállítmány?

Valami nagyon gyanús itt nekem ...

Jah az eDigital már kiírt konkrét dátumot is: Várható érkezés: 2014.12.03.

Gratulálok, hogy hetekig csak a drága változat van elérhetővé téve (és az is csak személyes átvétellel) és amikor már kb mindenki akit érdekelt megvette azt vagy a német billes, olcsóbb Radiumos példányt (legalább 2 emberről tudok aki megvette Radiumban, mivel garanciában magyar Asus-nak is javítania kell, a német bill meg nem zavarja őket), akkor már jöhet az olcsóbbik változat.

Így hetekig exkluzívan MediaMarkt termék lett az új ASUS laptop Magyarországon (és annak terjesztése is elég szerencsétlenül van megoldva)...Nem tudom mennyit fizetett a MediaMarkt és hogy intézte, de tényleg nem hülyék.

Végén megrendelem én is inkább a Radium-ból, mivel garancia tiszta rá (nem is tudok olyan országról, ahol NEM világgaranciával árulná az ASUS) és olcsóbb, mint az MM példány+CPU is nagyobb+Win is jár hozzá...a bill meg engem nem érdekel, USA bill-t használtam első ROG G gépemen is majdnem 4 évig és egyáltalán nem zavart.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.