- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrober
tag
Nos!
1. Igaz, sajna az AGP miatt fagy a rohadt + a PCI-t is emeli az FSB,nem?
Ott meg cücsül 1 SB LIVE 5.1 cucc, tehát az se szeretheti az emelést.
2. Cáfolok!!!!
180-as FSB-vel most beton-atom stabil.Tegnap este 2*3DMARK 4ó gamélés alat semmi para nem volt + Prime 95 is bírja így!!! (2166-on megy, Nem szorzó záras a Barci)
Itt tartok most.
További tuning = alaplap csere -
herrober
tag
A proci 333-as FSB-vel nyomul alapból.Most ott tartok, hogy 172-ön megy.Feljebb ujraindul meg ilyenek...Lefelé nem akarom tenni, szerintem többet vesztek az FSB-vel, mintha 400-on menne a memó!
Ordas Úr (tuningnet) azt javasolta, nyomjam föl 200-ra, és emeljem max.-ra a VCore-t.
De ettől még a PCI/AGP nem fogja bírni, nem?Vagy igen?
Mindegy, este bepróbálom...Hátha.. -
Paqito
senior tag
Üdv!
Előre szeretném leszögezni, hogy egyetlen gyártó ''beépített ügynöke'' nem vagyok!A procit a korábbi 58 fokos alaphőmérsékletről 44-re hűtötte, játék során kb max 55-57 fokra ment fel. Ára tréfásan 3700 Ft, plusz posta. Összesen 4690 jómagyar pénzbe fájt! Engem mindenképp meggyőzött.
Megj: Kedden rendeltem a második Alcompot, -mondjuk fel sem merült bennem másik cooler lehetősége...- és ez már az új 550-es szériából való.
Ha kell bővebb info akkor szólj!
Szép napot,
Paqito -
Paqito
senior tag
Üdv!
Milyen Thermaltake???
A cooler cserén én is túl vagyok. Jómagam egy Thermaltake Volcano 9-est hajítottam igen messzire. A Tt hűtőket felejtsd el, szart sem ér, de legalább sokba kerül. Sok cuccuknál a néhány dekás rézmagot beleragasztják (!!!) az alu bordába. A ventijüket viszont érdemes megmenteni. Az adataimnál láthatod, hogy mire váltottam, a linken meg is nézheted!Bővebben: link Jó kis cucc, nagyon elégedett vagyok vele, de ma már ezt választanám....Bővebben: link Hazai cucc olcsóért, jó minőségben. Tuningra is alkalmatos! Az 520-as sorozathoz már volt családon belül szerencsém -egy 1800+ Palomino-t fagyasztott- s remélem két héten belül már az 550-est is szemrevételezhetem.
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Üdv!
Nekem is ilyen lapom van. Ilyen problémám nem volt, nálam a lassú hardver-kezelés a bosszantó.... Viszont a deszka a hőmérsékletet alulmér, a rossz helyen elhelyezett szenzor miatt. Nálam ASUS Probe, Sandra, Everest ugyanazokat az értékeket adja ki. /Illetve a Sandra felcseréli az alaplap és a CPU hőmérsékletét.../ Szóval az a 60-70 fok lehet hogy pár fokkal -kb 5el- még magasabb is. Biztos hogy a hűtő jól van fenn??? Figyi: nézzd meg a BIOS-ban, hogy a hardvare monitor menüben mit ír ki. Mivel Bios-ban majdnem fullon dolgozik a CPU, várd meg amíg beáll a max. hőmérséklet. Nálam a Bios masszívan kihozza a 61-63 fokot, míg Sandrat 40-szer lefuttatva sem ment 55 fölé...
Talán érdemes ezen a vonalon is körülnézned!
Legjobbakat, Paqito
[Szerkesztve] -
ffodi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest