- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Átnézegettem már elég sok topicot, de sehol se találtam orvosságot az én problémámra!Remélem tud nekem vki okosat mondani!
Szóval a baj egy ASUS A7V8X-es alaplappal van, pontosabban nem biztos hogy azzal van a baj, ezt kellenne kideríteni! A gép ugyanis a következőt csinálja! Rendesen bebootol minden, fut a windfos, no problem. Utána ha egy kis játékra kerül sor elszál a gép. Kifagy. KB 5-6 perc után. No már most az a baj hogy ezt elég rendszertelenül csinálja. Van olyan nap hogy minden egyes reset után ezt csinálja, van amikor egész nap semmi!
Próbáltam mindent! Friss Bios-t, új drivert, memória időzítést,de semmi. Az a legfurább hogy több éven át simán ment a gép, viszont amióta megvettem bele a 2800 Athlon-t nem boldogulok vele. A táp is egy 400W-os Codegen, tehát az se lehet kevés. Ja valamint everestel a cpu hőmérséklet akár lehet 60-70 fok is!!!pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???
Én az alaplapra tippelek! Bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged