Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem itt meg képzeld, pont hogy el kell vágni, az a vicc. Mert ha nem akkor ahogy bekapcsol a fejegység kap egy jelet, de ugye nem kijelző jelet kap így nem ír oda ki semmit. Néztem, de a központi kijelző helyére én még másodlagos megoldást sem láttam, valami okosabb dolgot. Ráadásul el van dúrva de rettenet módon. Eleve hogy ott bármit is szerelj mindent szét kell középen szedni. Ki kell szedni a tárolókat, a keretet a rádiót mindent. És persze pocsék tejfölösdoboz műanyag. Szóval ez a konstrukciós része nagyon elb@szott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #8 üzenetére
Hondánál kellett hasonlóan (8 gen), ott is kellett valami plusz kábel, hogy menjen a gyári kijelző is. Úgy már okés
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jól értem, 17 ezer volt a rádió beszerelés?
-
-
donmackó
addikt
válasz
Lalikiraly #4 üzenetére
Köszönöm, pont nemrég kezdtem el nézegetni a rádiókat a Passat-ba. Csak nem tudtam hogy ezeknek a fajtáknak milyen a beépíthetősége. Azért valljuk be, eléggé retró feelingje van a kinézetének.
-
-
donmackó
addikt
válasz
Lalikiraly #2 üzenetére
Esetleg egy linket kérhetek a készülékről?
-
-
donmackó
addikt
Szabad érdeklődni? Az a rádió szabvány din-es vagy be lett valahogy "varázsolva"?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Kicsit elmaradtam mostanában az írással, de most pótlom.Már jó idő eltelt az első rész óta, de esemény az...
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Interactive Brokers társalgó
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest