Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
Te ma vagy itt először? Lackó elvtárs már hónapok óta (ha épp nincs kitiltva) csak fikázni jár minden topikba ami nem LMU vagy netán olyan hardvert merészel pozitívan jellemezni ami neki nincs.
Érvelés, értő olvasás nem sajátja, tények ritkán zavarják, a mentális egészség kímélése érdekében a legjobb ignorálni.
-
Tósoki
csendes tag
Tisztában vagyok mit jelent az effekt szó. Azt is mit jelent a FFB effekt. A lézer szekennelt és modellezt pályát is tudom értelmezni.
Részemről ez a téma lezárva. Egy csoportban megosztjuk a tapasztalatainkat és nézőpontokat. De Te csak ide bedobsz néhány mondatot mikor visszakérdezünk tovább vinnénk a gondolat menetet akkor meghátrálsz, értetlenkedsz... -
Lac-coo
őstag
Bakjer. Ez komoly? Meg a játék is effectnek írja kicsit gondolkodj már....! Pl nincs modellezett ut, igy nincs min döcögkön, ezert triggerek vannak rakva az útra, ha átmész rajta lejátszik egy meghatározott ffb effektet... razókő, abs , stb.... Nem egy urtechnika , amióta létezik AC mindig ilyen volt....
-
zsozsa74
őstag
Szerintem is a legtöbb gép nagyon alulkormányozott. Porschénél különösen érezhető.
Viszont az utcai gépek egy része szerintem már most szenzációs. A Honda NSX-en annyira jól érezni, hogy azt Senna segítségével hangolták.
"Élesen" lehet vele menni, mint egy igazi versenyautóval. Jah, LMU-ban meg elég gáz most az új LMP3-aknál ez lassú tempós hiba. Egyszerűen az autó eleje betapad, hátul meg hipp-hopp elveszik a tapadás. Néztem Jardier egyik versenyét, ezzel ment és pörgött vele, mint a láncoskutya. Pedig ugye ő nem az a típus. Mondta, hogy jelezte ő is a fejlesztőknek, akik ígérték, hogy hamarosan javítják. Amúgy ki lehet setupolni, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Élesen" lehet vele menni, mint egy igazi versenyautóval.