Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #8883 üzenetére
Működik. Bakker ez jó. M sick nem gyötör. De igazából nézegetni szeretem a kocsit amikor áll. Műszerfal stb. Ez egy oculus 2 és hülyén hangzik, de az előre nézős fov olyan mintha kisebb lenne, mint a 34 monitor amit nézek.
Ez persze hülyeség, a monitor nem lóg be oda, ahol a képet még látom a vr-ban előre nézve, viszont azon túl egy feketeség van, és valószínű ez zavar. Plusz a sebességérzet nincs meg valahogy. A 34-en ugye oldalt suhannak el a dolgok, amiket vr-ba akkor látok ha oldalra nézek, de nem nézem mert előre nézek, úgy meg olyan mint egy csőbe nézni.De.
Néztem acc ac ac evo ams2 msfs24 és hát ez azért nagyon jó. ams2-be csak ültem és néztem a gokartot, kormánymű, gumi stb beszarás.Ja de hogy meta fiók, ahhoz fb fiók, virt. desktop steam vr, hát komolyan én azt hittem ez plug and play.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest