- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
7000 - 6901
9001 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
-
biker
nagyúr
-
tusi_
addikt
Sima gagyi Noname kabel.
Van egy 1.4-esem, azzal volt magas a HS, azt az LG gn850-hez kaptam.
Van egy vmilyen LG 2560x1080-as monitorom is, ahhoz volt ez a mostani hozzacsapva. Az erdekessege, hogy a kabel 1.2-es szabvany, de megy a 10bit 144- Hzen es a 160Hz is 3440x1440-en, pedig ez a szabvanyon kivul van
e239426-c
Ez van rairva -
zsalesz
aktív tag
-
tusi_
addikt
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
tusi_
addikt
Nalam pl DP kbael csere oldotta meg. 105 korul volt a HS, sima edge 55. Kicsereltem a kabelt - Ancient Gameplay egyik videojaban volt rola szo - es nekem is lement , most olyan 85 korul megall normal beallitassal. A sajat mokkolttal nem megy 80 ig sem.
Tudom, hogy hulyen hangzik, de en ezt tapasztaltam
-
zsalesz
aktív tag
-
JulesTS
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
Az a helyzet, hogy az 5800x3d és az RX6750xt is megvan. Csupán felmerült bennem, hogy érdemes lenne e esetleg Nvidia vonalon próbálkozni. De a jelek szerint nem. Nem tervezem sem a Vr, sem a 3 monitoros fejlesztést.
Egy dolog zavar az pedig a 95 fokos hotspot 120 fps mellett 1440p-ben. Kicsit féltem a kártyát, bár mindenhol azt írják ezzel így nem lesz gond... -
tome0001
senior tag
-
RobbyJr
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
-
Géjza
őstag
-
-Rolika-
senior tag
Nálam a 6700xt-nél a hotspot 95 fok fölött volt. Sapphire Pulse volt a kártya. Mondjuk annyira nem volt a ház sem egy jól szellőző fajta.
-
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
-
JulesTS
addikt
-
tome0001
senior tag
Szimulátorokra én úgy tudom az nvidia vonalat szokták ajánlani, habár szerintem nincs sok különbség. Nekem volt 6700 XT-m is és most 3070Ti-m van, mindkettő jól teljesített.
1440p-hez egy 6700 XT vagy egy 3070/3070Ti és afelett érdemes gondolkozni egy 5800x3d mellé szerintem. -
zsalesz
aktív tag
Srácok, az már szinte egyértelművé vált, hogy a nagyon ajánlott proci az a 3D. Viszont közép kategóriában mi lenne az ajánlott GPU a proci mellé?
-
Maxell014
senior tag
-
Bandit21
veterán
Igen, ezért írtam a téma elején, hogy itt ne csak a vga-t nézze, a cpu legalább olyan fontos. Nyilván ha fhd helyett 1440-et akar valaki, oda vga méginkább kell, de úgy egyáltalán ha akar ettől a játéktól valamit, akkor cpu is kelleni fog.
De minden relatív, én pár hónappal ezelőttig egy r5 2600-al és 1660ti-vel is találtam fhd-ben olyan beállítást, amivel fix 60-80 fps volt.
Igaz ronda
-
tusi_
addikt
-
Bandit21
veterán
FSR nekem be volt kapcsolva high Q-val de ki fogom lőni, mert nem gyorsít igazán, max 5-10%-ot de tényleg nem lesz szép tőle az acc.
De, így hogy kikapcsoltam a res scale-t engedte állítani, kiszámoltam, hogy a 2560*1440 az a 175%-a az fhd-nak ezért felvettem 175%-ra.
Az eredmény: egy korábbi 30 autós lfm rajtot játszottam vissza jópárszor, minden epic-en amúgy temporal aa-val.
Belső, kormány feletti nézettel fhd-ban egy 50 m-es szakaszon többször visszanézve 100% res scale: 84-89 fps
175% res scale: 43 fpsMivel a tomhw mindentudó gpu összehasonlító táblája alpján 1440-ben átlag 56 fps-t tud a 6650 xt és 46-ot a 6600 ezért azt gondolom ezzel a minden epiccel 1440-ben 35 fps körül lennél a 6600-al.
Ez mediumig levéve lehet lenne 50 akár, de úgy gondolom 1440-re ez alapján az rx6600 (nem xt) nem jó választás ACC-zni.
Félreértés ne essék az én 6650xt-mmel se fognék neki, a 43 fps-el. Medium lehet elmenne 55-ig de az kevés.Szerencsére szar a monitorom és epicbe megy a 85-90 fhd-ban még akkor is ha 30 autó van egyszerre 100 méteren belül.
Rajt után 3-6 autóval a környéken 110-120 is megvan. -
RobbyJr
addikt
FSR-t ne használj, és úgy nézd meg. Az sokat rondít a képen sajnos, én sem használom.
Amúgy ha az amd driverben aktiválod a virtuális szuper felbontást, akkor az asztal felbontását is tedd 2560x1440-re. Én így csináltam, aztán játékban is beállítottam ezt, és úgy játszottam vele. -
Bandit21
veterán
-
RobbyJr
addikt
-
Maxell014
senior tag
-
Bandit21
veterán
Megnéztem újra, inaktívnak írja ill. azt, hogy ahhoz hogy menjen a beállított felbontásnak kisebbnek kéne lennie, mint a monitoré, de én nagyobbat szeretnék az 1440-hez.
Van a géptől 8 m-re egy 4k tv, de szét kéne szedjem az egész miskulanciát ahhoz, hogy ott ki tudjam próbálni.Bocs, de úgy tűnik nem fog menni.
-
Bandit21
veterán
Köszi és macy, Neked is, valami gond van, ha megcsinálom driverben akkor a játék indulásakor ami bejön kis ablak fent, hogy mi-hogy megy, felkiáltójeles ez, és ha in game beállítom a nagyobb felbontást, akkor betölt a sokkal nagyobb felbontású kép amiből nem látom az egészet és ha hozzá nyúlok akkor meg elkezd ugrálni pár mp-enként, betölti a normál fhd-t aztán a 1440-et és ez megy oda vissza.
-
RobbyJr
addikt
-
macy
addikt
-
Bandit21
veterán
-
Bandit21
veterán
-
Maxell014
senior tag
-
Bandit21
veterán
-
Maxell014
senior tag
-
RobbyJr
addikt
-
Bandit21
veterán
-
Maxell014
senior tag
-
tome0001
senior tag
-
-Rolika-
senior tag
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off témával jövök, szeretnék pc-re váltani és találtam is egy jónak tűnő gépet. Szerintetek is megfelelő lenne ez a konfig 1440p-re ? Nyílván tudom, hogy a vga az a szűk keresztmetszet benne de később cserélném.Táp: Seasonic Focus GX-650 GOLD
Alaplap: ASUS ROG STRIX B760-I GAMING WIFI
Memória: 64GB KINGSTON DIMM memória DDR5 2X32GB 6000MHz CL32 FURY Renegade Silver XMP
CPU: Intel i7 12700 (12 mag / 20 szál, +Intel UHD Graphics 770)
CPU hűtő: ARCTIC Liquid Freezer 280 II RGB
GPU: Sapphire Pulse RX 6600 8GB
SSD: Samsung 980 EVO 1TB M.2 PCIe -
Géjza
őstag
-
tusi_
addikt
Steam 1400-oranal van, ha jol emlexem, de ennek a duplajat jatszottam steam offline modban, ilyenkor nem szamol. Jo tipp, ha refoundolni akartok egy jatekot, miutan vegig jatszottatok. Bar az achievementek lehet bezavarnanank, mert az szamolja, ha egyszer is onlineba mesz.
-
fatal`
titán
-
mmdms
addikt
-
fatal`
titán
-
Géjza
őstag
-
tusi_
addikt
-
Géjza
őstag
-
Géjza
őstag
Ezt a vidiben is elmondja, hogyha kanyarkombináció vezet rá egy egyenesre, akkor úgy kell mahinálni, hogy a kigyosításra legyen ideális helyen az autó. Ehhez lehet el kell rontani az előző kanyart.
És az is alapszabály, hogy egyenes vonalban satuzunk/maxigázozunk, ahogy elkezdenénk befordítani az autót, úgy kell csökkenteni a fékerőt (trailbraking), kigyorsításnál fordítva és amikor tényleg kanyarodsz, akkor lehetőleg coast-olj. Gumi képességei végesek. Vagy fékezel velük, de akkor kanyarodni nem tudsz. Vagy padlózol, de akkor jobb, ha nem tekered alá.
Balanszolni kell a hosszirányú és oldalirányú erők között.Anno utolsó utáni pillanatban próbáltam fékezni maxon, aztán közben próbáltam befordítani a kanyarba és csodálkoztam, hogy mindig milyen mocskosul alulkormányzott a verda, pedig már mindent is beállítottam úgy, hogy túlkormányzott legyen a gép.
Emiatt a rossz beidegződés miatt szívtam nagyon sokáig és nem tudtam mi a baj. -
tusi_
addikt
Hat igazabol en sem tudom elso kezbol, milyen vezetni, csak vittek gt3-as autoval 4 kort a porsche tesztpalyjan, de az nem ugyanaz, mintha en toltam volna.
Attol meg az ACC egy jo jatek, van benne vagy 3000 oram, ha szar lenne, nem jatszottam volna ennyit vele.
Kiprobaltam megint es kemeny 2.10-et megyek a cotan default setuppal. Ezen meg egy top setup sem segit. A 2 hajtuben nem tudom alatekerni meg, de meg 1-2 het es jo lesz. Azert barmokodni felmegyek majd veletek.
-
RobbyJr
addikt
Tudom ezt láttam, de egy nagyon jól beállított GT3-as autót ABS-el lehet tövig taposni, és ezt nem egy ember mondta, akik komolyabban tolják a versenyzést.
Mindegy, én nem mondom meg ki hogy vezessen, nekem is sokat kell még tanulni, meg gyorsulni. Az hogy 1-2 játékban nem teljesen olyan a fék mint a valóságban, hát jajj, én úgy sem fogok a való életben ilyen autókat vezetni, hogy most ehhez ahhoz hasonlítsam. -
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
ACC-ben a GT3-as autóknál ez pont nem igaz, mármint ami a fékezést illeti. 10-ből 10 élmenő pilóta rengetegszer tövig nyomja a féket, és onnan engedi fel. Nyilván ott nem nyomja tövig ahol nem kell akkorát lassulni.
Ők sokszor Twitchen közvetítenek, érdemes őket nézni, mert sokat lehet tőlük tanulni. -
tusi_
addikt
Errol mar beszegettunk korabban.

A "slow in fast out" nem mindig igaz azert. Attol fugg, mi van utana. Ha egy kanyar egy masik kanyarhoz vezet, akkor inkabb a cornering speed szamit, mekkora sebesseget viszel at a kanyaron. Ha egy egyenes jon utana, akkor erdemes kicsit "elrontani" a bejaratot, elesen, de gyorsan atforditani az autot es mennel hamarabb, kozel nyitott kormannyal ralepni a gazra, hogy mennel hamarabb gyorsulj, tobb lenduletet vigyel az egyenesbe. A kerekek tapadasa is veges. Ha van egy lateralis, oldalra kuszo terheles, es meg ra is lepsz a gazra, akkor a kerek elvesziti a tapadasat es farolni fogsz. Ha gyorsan atforditod az autot, akkor hamarabb nyithatod a kormanyt es allhatsz a gazra.Max verstappen a tipikus pelda erre, egyik legkorabban fekezo pilota, de vhogy megis osszekotort 3 vb cimet

Persze nincs baj a keson fekezokkel, lajos es lando is keson fekezo, de nekik ez a stilusuk.
En mindig kicsit korabban fekezek es nem szettaposva a pedalt, mint Beleznay kollega
. Inkabb lajtosan, elkerulve az ABS mukodesbe lepeset, ami rontja a fektavot. Ahogy lassul az auto, ugy szepen engedni fel a pedalt, hogy a csokkeno downforce es mozggasenergiat lekovessuk.
Sok gyakorlas kell hozza. Nekem vhogy az AC ban jobban erzodik a fek, mint ACC ben. Jobban erzem azt a pontot, ahol mar mukodesbe lep az ABS es engedni kell a feket.Masik nagy hiba a keson fekezoknel, hogy nincs meg a turn in sebessegen, de jon a kanyar es elkezd kanyarodni. Ilyenkor az auto atbillen a kulso oldalra, csokken a suly a belso iven levo kerekeken es blokkolni fog, illetve ABS beleszol es nincs meg a tapadas hozza, lecsuszol az apexrol.
Probald ki, hogy kicsit elobb fekezel es megtalalod azt a fekpedal nyomas erot, amivel hatekonyan tudod lassitani az autot. A legjobb lenne ABS nelkul menni, de inkabb AC ben, ott nagyon jol erzodik. PL TCR, vagy Porsche cup.. Csak egyenes vonalban fekezni es ovatosan trail brakelni turn kozben, aztan coastolni es amikor megvolt az apex, mennel hamarabb egyenesbe szedni a kormanyt es pedal to metal

-
RobbyJr
addikt
Végülis lehet így is nézni. Macca egy kimagaslóan jó autó, de 1-2 pálya kifejezetten nem tetszik neki, szóval ha súlyt is vesznek le, nem lesz ideális az adott pályára. Ilyenkor kell más autót választani. Ezért mondom akinek csak tudom, hogy legalább 3-4 autó jól ismerjen ki amivel tud magabiztosan menni, mert az előnyére válik ilyenkor.
Nálam 7 autó van összesen, amik közt szoktam váltogatni pályától függően, de ebből a 7-ből a Macca a kedvencem.Nem rossz ez a videó, csak kár hogy nem mutatja be rendesen játék közben.
Ezért jobbak a Guide videók az adott pályáról. Ott is rengetegszer utolsó pillanatban fékeznek, csak ugye az nem sima fékezés, hanem trailbraking féle technika, tehát 1-2 kanyarban még fékezve mész be. Én is későn fékezem, de az ideális íven kanyarodok, nem szögletesen.
Féktávokat meg meg kell tanulni minden egyes pályán, 1-2 nagyobb féktávnál, hogy honnan érdemes fékezni, valami tárgy mindig van a pálya szélén, vagy táblák amihez tudod határolni. -
Géjza
őstag
-
Géjza
őstag
Ez nem baj. MInden autó más, más pálya fekszik neki. BoP-pal csak súlyt tudnak pakolni/levenni az autókra, a tulajdonságaik nem változnak, ezért soha nem lesznek ugyanolyanok minden pályán. És ez így jó. Csak nem 1-1.5s hátrányban lesznek adott pályán, hanem csak pár tizeddel. Egy másik pályán meg lehet fordul a kocka.
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
RobbyJr
addikt
Megszokás kérdése amúgy, éppen melyik autóval tudsz menni gyorsan. Pár kör alatt nehéz megszokni, sajnos ebbe időt kell ölni, nekem se 5 percbe telt
Amúgy meg a McLaren az egy nagyon könnyen vezethető autó, azzal tényleg úgy megyek ahogy akarok, sok oldalú, tehát sok vezetési stílusnak megfelel. -
Géjza
őstag
Sokkal jobb, mint volt. Mindig, mikor kijön egy DLC, akkor azok az autók voltak az ultimate-ek (gondolom azért is, hogy vedd meg a dlc-t). De LFM bop ezt korrigálja és gyakorlatilag bármilyen autóval versenyképes tudsz lenni. És ez jó, még ha nem is tökéletes. Csomó autót leporoltak ezután, amiket már nagyon rég lehetett látni (Bentley, F488, Honda, stb.).
-
Bandit21
veterán
Egyrészt jó lenne de csak a hozzám hasonló egy autós bénáknak
Te minden héten a bop függvényében két eltérő autóból választod ki mi epp a leggyorsabb és tudsz is menni a könnyű de ideges Ferrarival a tank de nehéz orrú mercivel a bitang lanboval és a számomra abszolút vezethetelen Mekivel is ráadásul ,2-4 tizeden belülEttől szép ez a játék ne vegyük el ezt csak mert van pár benga (köztük én) aki egy autóval se tud igazán gyorsan menni.

-
biker
nagyúr
állítólag az, mert sokan sok autóval mentek sok kört és azt súlyozták le. De ki tudja, ha valaki nagyon szereti a porschet, akkor azzal mindig jobb kötrt megy mint mercivel. nem tudom mennyire igazságos az. egy lehetőség. ők sokan vannak, és szeretik, itthon az SRC is bevezette. ennyit tudunk róla.
-
RobbyJr
addikt
Minden pályán más a BOP, de sokszor nem valós amit az LFM csinál, mert némelyik autó túl erőssé válik.
Nem rossz az irány, csak néha nem jó. Tökéletes úgy sem lesz nyilván. Olyan kellene mint az F1-ben, hogy minden autót egyenlővé tesz, akkor színes lenne a mezőny, mert mindenki azt az autót használná amit már megszokott. -
tusi_
addikt
Ez egy olyan bop, ami mindent egyformava tesz?? Mert az nagyon zsir lenne, akkor nincs hatrany akkor sem, ha vki csak a mittomen mivel szeret versenyezni.
En regen porscheval mentem, de monzaban kb eselytelen volt a BMW M6-al szemben az egyenesekben. Vagy spa -
biker
nagyúr
Jézuska megküldte titokban, beraktam, hátha működik jól.
Legfeljebb szóltok, és kitörlöm -
biker
nagyúr
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
mmdms
addikt
-
Bandit21
veterán
-
tusi_
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
fatal`
titán
-
Kommy
veterán
-
tusi_
addikt
-
biker
nagyúr
-
zsalesz
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ps5 - ről jöttem PC-re. A gondom az hogy egyszerűen nem tudom úgy belőni a grafikát, hogy a kerítések/korlátok/villany vezetékek ne lennének olyan recések, hogy gyakorlatilag megfajdul tőlük a szemem, de inkább a fejem. (Bár mondjuk az inkább az idegtől... 🤒)
Jelenleg azt kell mondjam, hogy PS5 - ön jóval szebbnek tűnt a játék. Ez így jelenleg nem tetszik.
PC konfig:
Ryzen 7 5800x3d
Sapphire Pulse radeon rx 6750 xt
32gb Ram
Asus TUF gaming b550 pro Plus alaplap.Mivel megvan az AMS2, RF2, Raceroom, és azoknál ha van is csak nagyon minimális rece, azt gondolom itt valami beállítás lehet a ludas ami nekem nem egyértelmű.
Valaki lenne kedves és megosztaná velem a grafikai beállításait ha hasonló konfiggal rendelkezik?!
Hálás lennék érte nagyon.
Köszönöm szépen!
-
tusi_
addikt
-
biker
nagyúr
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
Nemhiszem, hogy oregebb vagy, mint en. illetve meglepne

Egyaltalan nem feszelyezne a lassusagom, baromi jo mokanak tartottam mindig is haverokkal kocsikazni ACCben.
Reszt vettunk egy SRO - azthiszem - bajnoksagban, 12 oras Bathurst Pro mezonyben es 6. lettunk, meg talan 2021ben. Az egeszben a verszivast elveztem a legjobban.
Odavagott a csapattarsam egy leggyorsabb kort, mire kertuk, hogy most mar ne sporoljon, kicsit lepjen oda
Buli. -
Bandit21
veterán
-
tusi_
addikt
-
tusi_
addikt
Köszi a valaszokat skacok.
Penzt mar nem koltenek ACC-re, varom a 2. reszt meg a le mans utimatet.
Nalam az 1.5 V utan vmi megvaltozott a jatekban es azota nem szivesen mentem benne. Pedig megvalosult a regi almom, multiklassz offlineban es van bika procim is hozza
Poenbol felmegyek azzal amim van, meg ha porsche 963H-m lenne, azzal is lenyomnatok, annyira nem erzem mar az egeszet

Anno 0.5-1 secre voltam a dagadt idejeitol, amikor legutabb jatszottam laza 8 secet kaptam cota-n tole

-
Bandit21
veterán
Esténként a biker által hostolt Gerisoft PH! szerveren szoktunk menni, néha csak 2-4 fő, de volt már jobb is.
Általában a heti lfm 25 perces pályán, kicsit rosszabb körülmények közt (több felhő néha eső és green-fast).
Ha van kedved, csatlakozz, 20-21 órától szoktunk menni. Van edzés, 20, quali 10, majd verseny 2 20-as (egy nappal egy éjjel ) meg egy gyorsított idejű éjjelni 40-es (ott hajnalra van vége talán)
Ezeket megbeszéljük kinek mihez van kedve, néha csak fp megy 3 egymás után és fun, néha meg letoljuk a versenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7000 - 6901
9001 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rajt után 3-6 autóval a környéken 110-120 is megvan.