- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
7500 - 7401
9001 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
-
Pickle Rick
senior tag
-
GalaHU
addikt
Leginkább a gyakorlati tapasztalatokra...
Kb a G-sync megjelenése óta vannak ilyen monitorjaim.Ha a120Hz-es OLED egy LG, akkor ott állíts 115 fps értéket(C9 és C1-nél is ezz vált be anno) és kapcsold ki a V-Sync-et. A többi LG által kínál game-mode-ot meg be.
Mondjuk ezt a 0,3ms továbbra sem értem honnan veszed...
-
kzolee216
senior tag
Én pl az ACC-t 90 fps-re korlátozom és 170hz-s a monitorom. Teljesen sima a játék.
-
RobbyJr
addikt
Vidd le legalább 5 fps-el, a max Hz-hez képest, vagyis 115-re. Nálam ez vált be, hogy 5-el kevesebbre szoktam állítani. Vsync-et amikor bekapcsoltam bármilyen játéknál, mindig késést okozott, plusz akadásokat.
-
Pickle Rick
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Én se használom a Vsyncet és semmi képtörésem nincs. Pont erre való a G-sync, Freesync. Csak a maximális hz számhoz képest kell lejebb korlátozni az fps-t. Tök felesleges ezeknél alkalmazni a Vsyncet. Vsync max akkor jó, ha nem tudja a fenti két technológia közül egyiket sem a kijelző, vagy nem használod.
-
Pickle Rick
senior tag
A videó pont azt javasolja, hogy Gsync + Vsync (nvidia control panelen beállítva) és FPS cap (Nvidia kártyánál +0.3ms-el számolva 120hz-es kijelzőnél 115 FPS-re). Így lehet elérni a legkisebb késleltetést, és 0 screen tearing-et. Egyébkén Blurbuster írt erről régebben. Ott is ez jött ki a végén, hogy az a legjobb ha be van kapcsolva NVCP V-sync. [link]
Mire alapozzátok ezta V-syncet sose használd G-Syncel?
-
GalaHU
addikt
Nem a kártyától, hanem a monitortól függ… A 0,3ms egy baromi jó értèk, csak a leggyorsabb monitorok tudjàk (ők is csak elméletileg) az 1ms màr kiváló, ez a megfizethető monitorok maximuma.
V-sync egy őskövet technológia, inkább hanyagold, együtt pedig sosem szabad bekapcsolni a g-sync-el…
-
JulesTS
addikt
Köszi teszteltem is...
75 Hz-es monitorommal eddig 73fps-re volt korlátozva az NVCP-en, meg az alacsony késleltetési mód ultramagasra volt állítva.
Most a video alapján 68fps-re lett visszakorlátozva. Így 5ms-t írt a driver OSD-je. AC drift replay-on teszteltem, ott rendesen szalad a háttér irányváltáskor... -
RobbyJr
addikt
Vsyncet semelyik játékban ne kapcsold be, plusz késést okoz.
-
Pickle Rick
senior tag
-
Géjza
őstag
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, a mostani játékoknál hogyan működik az irányítás, de régen volt egy olyan mondás, hogy az irányítás mintavételezése is függ az fps-től.
Durván számolva, ha 30fps-ed volt, akkor 1/30-ad másodpercenként érzékelte az irányítást, amibe természetesen az is beleszámt, hogy te is csak 1/30-ad másodpercenként vettél észre változást a képernyőn.
Ez mondjuk Monzában a célegyenesben
, ha egy tized másodperccel később fékezel, vagy annyival később tudod lereagálni, hogy valaki előtted keresztbefordult, akkor nagyon sokat jelent.
-
RobbyJr
addikt
FPS játékoknál számít a minél nagyobb, meg amúgy itt is. Ezt én is hallottam, és régen mikor nem szimeztem, akkor én is azt tapasztaltam, hogy ahány hz-es a monitorod, annak a duplája ha megvan fps-ben, az számít igazán jónak. Nyilván itt volt kép törés, de mivel jobbra balra forgolódtál gyorsan, így ezt nem észlelted.
-
RobbyJr
addikt
-
Lackó1984
tag
-
Franklin
addikt
-
Lackó1984
tag
Ez az:
This Setting is Ruining Your PC - Gsync/Freesync & FPS Caps (youtube.com)Én ezért állítom 100 Hz-es monitornál 91 fps-re a limitet.
Tényleg jobb így, mint 100-ra állítva.1000/monitor frissítési frekvencia
ehhez hozzáadod a monitor válaszidőt
majd a kapott eredménnyel elosztasz ismét 1000-etNálam:
1000/100=10
+1ms
1000/11=90,9, azaz 91 fps -
fatal`
titán
-
RobbyJr
addikt
-
GalaHU
addikt
Természetesen 238fps-ről van szó, de látom már közben kitárgyaltátok Géjzával is. Amúgy arról is találtam anno cikket amit biker írt, de a magam részéről nem láttam úgy se nagy különbséget.
De summázva valóban úgy van, hogy a képtörések elkerülése érdekében -g-sync ide vagy oda- a monitor maximális képfrekvencia alá kell lőni az fps-t 2-5-el...
-
biker
nagyúr
valahol volt egy video, már nem találom, de a léynege az volt, hogy az input lag minimuma nem a monitor frekin van, hanem valami képlettel számolta a monitor max framerate (Hz) -1 kép ms-ra számolva minusz a monitor válaszidő minusz nemtommi, és kijött azt hiszem a 144Hz monitorra valami 134-136FPS ahol a legkisebb az input lag. azt célszerű szerinte tartani.
ha megtalálom, belinkelem. -
RobbyJr
addikt
Biztos hogy nem kevered az fps-el? Ha nem a gyártó által használt Hz-et állítod be, az meg a monitor / hardver károsodásához vezet.
Hz-et így elállítani a gyáritól még életemben nem hallottam, meg nincs is értelme. Maxra kell állítani, hogy a lehető legkisebb input lagod legyen, aztán játékon belül mehet az fps korlátozás, ha nem akarod maxon járatni a kártyát, plusz a kép törés miatt.Amúgy a képtörés megszüntetésére mindenhol azt írják, hogy az adott monitorod Hz-e alá kell beállítani a max fps-t, kb 1-5 között. Én mindig így csináltam és bevált.
Na én nem offolok tovább, kiszálltam
-
biker
nagyúr
-
GalaHU
addikt
Az nVidia driverben simán lehet alacsonyabb értéket állítani, sőt, ott kell…
Amiről te írsz az a Windows hardverbeállítás, ott tényleg csak kvázi “egész” értékek vannak. Az moncsidnál például a 120Hz után tényleg a 240 jön, de a driverben nekem mindig 238Hz volt állítva, nem variáltam játékonként…
-
Bandit21
veterán
-
RobbyJr
addikt
Köszi! Split 1-be voltam már az első nem rookie versenyen, csak 2x löktek ki, szóval azóta elment a kedvem. Helyezkedni jól tudok, szóval a legjobban úgy tudok fejlődni, ha körözöl és körözöl, közben meg az ideális ívet, féktávokat memorizálod, és próbálod a lehető legtöbbet használni a tralbrakeinget
-
Géjza
őstag
-
Géjza
őstag
Ha már bathurst: múltkor valamit összekutyult track titan app és bemásolt csomó pálya setup-ját a bathurst folderbe. Gyorsan átpörgettem és nem esett le első körben hogy BAT lesz a Bathurst-é, a MON-ra hittem ezt, hogy Mount Panorama-é lesz. Csak mikor elengedtem a hátsó egyenesben a vasat és 290 fölé ment a gép, akkor kezdtem kapisgálni, hogy MON az lehet Monza lesz.
Nem volt vészes az autó, egész kezelhető volt ezzel is a lassabb részeken, ügye nem sok aero kanyar van Bathurst-ön. Egyenesben még szélárnyékban is úgy maradtak le mögöttem, hogy öröm volt nézni.
2. futamra már rendes bathurst setupot raktam. 
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
Nem hinném, hogy sereghajtó lennél.
És ezeken a hosszabb futamokon lehet nagy elo-t leakasztani, nem a 25 perces sprinteken (elo multiplier 2.0 vs 0.8). Viszont ha első kanyarban (vagy a hegyen) falba állsz és rommá töröd, akkor bukni is nagyon szépen lehet. 
Daire gyártja nagyrészt a mercihez a hymo setupokat, szóval lehet tud menni a verdával.
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
RobbyJr
addikt
Tetszés szerint nem tudod állítani, én úgy értettem. Pl. az én 240hz-es monitoromat nem tudom 215hz-re beállítani. 60, 120, 240 van.
Gala is írta, hogy játékban 2hz-el veszi lejjebb a maxot, mint amit a monitor tud, de az nem 2hz a játékban, hanem 2fps. Játékban általában mindig fps-t állítasz.
ACC-ben pont nincs frissítési frekvencia állítás, csak max fps.
Tehát azon a hz-en fut a játék, amit Windows alatt állítottál be. -
fatal`
titán
Az nem Hz, hanem FPS. Egy 144Hz-es monitort Windows alatt nem tudsz 143Hz-re állítani
Már miért ne tudnál? A monitor képfrissítése állítható, 144hz ebben az esetben a maximum, amit tud. Más kérdés, hogy nem szokás.
De néhány monitor valamiért alapból 143hz-et jelöl Windowsban, gondolom bug (pl. pont a simezéshez használt LG-m ilyen).
-
RobbyJr
addikt
Az nem Hz, hanem FPS. Egy 144Hz-es monitort Windows alatt nem tudsz 143Hz-re állítani. Amit te mondasz az az, hogy ha a monitorod 144Hz-es, akkor játékon belül 143fps-re állítod a max a fps-t, így folyamatos marad a kép.
Én általában 5-el veszem le az fps-t játékban, mint amennyi hz-es a monitorom. -
Géjza
őstag
Jaja. Azért már nem 1-2-t csináltam, mindig DDU-val és csak 4070-tel szivatott, régebbi kártyákkal nem volt ilyen gond. Nem tudom mi triggerelte (vga/driver/win?).
Az mióta normális, hogyha desktopod 60Hz-en pereg, akkor a játékok is 60-on ketyegnek? Ez mindig is így volt? VRR miatt azt hittem mind1 desktopon mekkora a frissítés.
-
Géjza
őstag
-
fatal`
titán
-
GalaHU
addikt
-
Géjza
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
Korábban nálam is így volt, de most 2x is (mióta 4070 van) megszivatott ezzel, hogy visszarakta 60Hz-re friss driver után. Pedig nem clean installt adtam neki (personal install, nem a default installal rakom fel). Elvileg meg kellett volna tartania a beállításokat, de nvcp-ben is mindent újra be kellett állítanom, azaz nem tartotta meg,, minden defaulton volt (mintha clean install lett volna).
Bár előtte mindig DDU-val leszedem a korábbit, az lehet legyalul mindent és azt már nem tudja visszaállítani?
-
Géjza
őstag
-
fatal`
titán
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
Kis szívás története (de úgy néz ki nem ACC specifikus): vga kártyát cseréltem pár hete és már akkor szenvedtem azzal, hogy kb bármit állítok be nvidia control panelen és acc-ben, a borzasztóan idegesítő és zavaró screen tearing-et nem sikerült eltüntetnem. Mindent babráltam és egyszer csak eltűnt. Most megint drivert frirssítettem és lefényképeztem nvcp beállításaimat pont emiatt, régi driver gyalu, új fel, mindent ugyanúgy beállítottam és ismét screen tearing van. Mondom wtf...
Megint kezdődött a mindent oda-vissza állígatás nvcp-n, acc-ben, de csak nem múlt el. Majd guglizva egyik reddit postban írták, hogyha a win-be beállított frissítés fölötti fps-ed van, akkor lehet screen tearinged. Megnéztem és valóban 60Hz-re van alapból beállítva ez a fosch a desktopon, miközben mindenhol (nvcp, acc) 143-ra limitáltam az fps-t (144Hz-es a monim). Felpattintottam win11 desktopban a frissítést 144Hz-re és voálá, eltűnt a screen tearing. Hátha valakinek jól jön ez az infó.
Korábbi 3080-amnál nem futottam bele ebbe. Nem tudom 4070 széria specifikus-e ez, vagy az újabb nvidia driverekbe jött ez be, vagy esetleg egy win frissítés okozta, hogy mindig 60Hz-re rakja le a monitor frissítését driver csere esetén, nem tudom. Az igaz, hogy évente 1-2x frissítettem 3080-on drivert, de ilyen szívás nem volt vele.
A lényeg: ha screen tearing-et tapasztalsz, akkor csekkold le win desktopon a monitorhoz beállított frissítési frekit.
-
peetyy
őstag
Közben kiderült, Rendszergazdaként kell futtatni, így elindul

És akkor már a Home gombbal is előjön a menü.mmdms:
Van pár effekt benne, de ami a videókon szerepel, azt nem találtam (lehet az a fizetős).
Élvezhetetlenné nem vált a futás, bár én csak 60fps-sel játszom, viszont azon is maradt
Most váltottam 4070 TI Superre, valószínűleg az előző 2080-at lehet lefektette volna
Bár igazából passz
-
kzolee216
senior tag
-
mmdms
addikt
Próbálkoztam vele, bár arra már nem emléxem h ez volt-e. Én valami realistic modot próbáltam, hát leesett az állam. A látványtól és a gépigénytől is. Elképesztő mennyiségű opció volt a progijában, amivel addig próbálkoztam minden félével míg reinstall lett a játék sorsa, úgy megette a vga-t hogy nem volt türelmem kivárni míg visszaérek a menübe.
Könnyű mindent szétkutyulni, és jó esetben 30-40 fpsel sz@r játszani.
Tök jó dolog, csak nem tudom még mire.
-
peetyy
őstag
Srácok, próbálkozott már valaki az ACC Reshade Bloom Edition-nel?
Video1 Video2" For the reshade to be functional, you have to access the AC2 / Binaries / Win64 folder and select the Shippingx64 file to run correctly. "
Ezt megcsináltam, de utána semmi változás.
De igazság szerint azt sem tudom, hogy kell-e még valamit állítgatni.Ha valaki tudna ebben segíteni, előre is nagyon szépen köszönöm
-
Bandit21
veterán
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a mentett replay-eket játékon kívűl le lehet játszani valahogy? Vagy csak játékon belül ? -
zsalesz
aktív tag
-
Géjza
őstag
Akkor dőlj hátra és nyomasd neki.
Mivel ACC 1 (max 2) magot terhel, ezért az átlagkihasználtság alacsony lesz, keveset fogyaszt (nálam 50-70W körül, attól függ mennyien vagyunk a futamon), ezért hűteni is nagyon könnyű. De ha ráengedsz egy cinebench-et, az megdolgozatatja az összes szálat és felugrik a fogyi 120W környékére ésa hőfokok is feljebb kúsznak.Szóval ACC alatt amit tapasztalt az jó és teljesen normális. VGA limited van, cpu oldalról nem nagyon lehetnél jobb helyzetben.
-
Yahhher
aktív tag
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
mmdms
addikt
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
mmdms
addikt
-
tusi_
addikt
-
tome0001
senior tag
-
RobbyJr
addikt
-
tusi_
addikt
-
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
Én medium-high-on játszom, és nagyon szép a játék még így is.
Mivel nagy felbontáson játszom, így használok FSR-t, Ultra Quality beállításon, mert nem szeretem ha 120 alá megy az fps.
Szimnél fontos a magas fps, és az alacsony késleltetés, hogy még jobban le tud reagálni az autó viselkedését, szóval az fps-ből nem adok le semmit, csak azért hogy csili-vili legyen a játék.
Maga az Effects van Mediumra téve, ez az autó tükröződését leveszi, amivel sok fps-t kapsz. Elsimítás High-on van, és KTAA-t használok. Ennél a felbontásnál nekem nem recés.
Ha kell, el tudom küldeni a videó beállítás fájlomat, amit csak be kell másolnod, és betölteni.
-
tusi_
addikt
Altalanossagban a high eleg minden jatekban, nagyon marginalis a vizualis kulonbseg high vs Ultra/very high/Epic blablabla kozott. Viszont a teljesitmeny az altalaban eszreveheto.
Vannak neha kivetelek, de az e keves kivetelek koze tartozik.
Amibol nem engednek, az a TAA es Epic, highon ghostol a TAA.
Ha KTAA-t hasznalsz, akkor ez persze irrelevans -
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
-
zsalesz
aktív tag
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
zozek
tag
Sziasztok,
Fanatec CSL DD-hez tudnátok ajánlani jó kormány beállítást?
-
tusi_
addikt
-
RobbyJr
addikt
Minél kisebb a felbontás, annál jobban a CPU-t eszi, és a kártya nincs kihasználva. 1440p már jó.
Én 5120x1440-be játszom, és az i5-ös procim maxon kihajtha a 6900XT-m. Pedig mondták hogy i7-es kell meg K-s proci... Hát kell a bánatnak
Ennél a felbontásnál nem sokat hozna egy i7-es proci, ahogy a teszteket néztem.
Kövi gép fejlesztésnél lehet ki próbálok majd egy erős X3D-t én is.
-
tusi_
addikt
Ez inkabb cpu tema. Ha nem allitottal semmit ez ugyben, - vagy nem AMD-d van (ejnye-bejnye) akkor ez Teged nem erint.

EDC= Electrical Desing Current. Az AMD processzorok rovid ideig tarto kis boostjat jelenti, mennyi Ampert kaphat egy cpu, ha full core load van rajta kis ideig.En ezt beszabalyoztam egy alacsony ertekre, mondvan, hogy jatekok alatt SOHA nem utkozik bele ebbe a limitbe, csak ha shader compillation van.
Hat tevedtem, AC es ugy tunik LMU is belenyal a magas allcore loadba.De meg1x, ha te nem nyultal hozza, akkor ez nem erint teged

-
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
-
Bandit21
veterán
-
zsalesz
aktív tag
Köszi szépen! X3D proci van a gépben. Igazából csak az a furcsa, hogy soha nem megy 35% és 65 fok fölé. Azt gondoltam, hogy nem dolgozik rendesen. De viszont a VGA 96-100% között mozog így akkor feltételezem összhangban vannak.
Viszonz azt észrvettem, hogy ha 100%-on megy a VGA a Simhub overlays/dashboard hajlamos belassulni akár 5-10 FPS-re is. Ez másnál is így van? -
zsalesz
aktív tag
-
-Rolika-
senior tag
Ha viszont számít az időtállóság, akkor 7800x3d, bár az azért húzósabb kiadás. Én nemrég raktam össze egy gépet 5800x3d-vel. Igaz amióta megvan a VR, azóta nem nagyon indítottam el az ACC-t, de sokszor nézem yt-on Pénzest és akkor mindig megjönne hozzá a kedvem
de nem vagyok idő milliomos, ezért marad csak az iracing. -
tome0001
senior tag
-
Géjza
őstag
Átlagot nézni hülyeség. Pl. van 6-8 magod, átlagterhelésre kijön mondjuk 25%, azt hiszed minden faxa, viszont 1 magon meg kifeszül az egész, miközben a többi malmozik. Átlag jól néz ki, de mégis CPU limited van.
Akkor jó, ha vga-d 100%-on tud tekerni mindig. Ha malmozik, mert vár a procira, akkor lemegy a kihasználtsága CPU limit miatt (feltételezve, hogy nincs FPS limited beállitva, de ha lenne, akkor azt nem éri el).
De nagyon röviden: ma x3D procinál jobbat nem tudsz ACC alá tenni. Ha azod van, akkor hátra dőlhetsz, mert tökmidegy mennyi lesz a szálankénti terhelés, ha fel is koppan, jobbat úgy sem tudsz most alárakni. Ha nem x3D-d van és azon agyalnál, hogy ACC-hez megérné-e pl. 5800x-et 5800x3D-re cserélni, akkor a válasz nagyon is.
-
tusi_
addikt
ACC ban nemtudom, de AC ben tegnap eszre vettem kis recegest bizonyos pontokon. Azthittem a VGA nem birja, de bizony a cpu volt.
35 ellen, Fuji GT4 verseny.
Levettem minden extra limitet a cpu-rol - EDC volt korlatozva -es maris vitte rendesen.
Ez nekem azt jelenti, hogy nem csak egy mag van terhelve, hanem bizony tobb is es eleg rendesen. EDC limit a felszabaditas utan 123A volt, szoval kapott rendesen. -
zsalesz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
7500 - 7401
9001 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb a G-sync megjelenése óta vannak ilyen monitorjaim.