- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- potyautas: Sára és a párja.
-
7600 - 7501
9001 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
-
Kommy
veterán
Már meg lehet venni a DLC-t 13 euro
-
RobbyJr
addikt
-
GalaHU
addikt
-
zsozsa74
őstag
-
macy
addikt
-
GalaHU
addikt
Node a lényeg! Milyen a Nord??? Vidéken vagyok, szenvedek at infóhiánytól…
-
biker
nagyúr
-
Maxell014
senior tag
Hát szó-szó... van egy újonnan is és van 1 használt is, de nem tudom melyik lenne jó vagy jobb választás mert összegben nem szeretnék feljebb mennni.
Samsung használt garis 120e
AOC Új 140e -
mmdms
addikt
Ma publikon mindenki ugyanezt fogja így tippre csinálni, online tanulják a pályát.
Majd pár nap múlva veszem meg sztem, addig csak anyáznék minden második kanyarban -
Géjza
őstag
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
A véleményetek / tapasztalatok szeretném kérni, hogy ki milyen monitort használ ?
Mióta van cockpitem azóta át költöztettem a gépet monitorostul a cockpitre. Viszont most már vissza pakolnám az asztalra hogy másra is tudjam használni de ahhoz kellene még egy monitor és nem tudom milyet volna érdemes venni erre a célra. Ha már veszek akkor azon gondolkodtam, hogy ívelt 21:9es képarányú 3440x1440p kellene, viszont ami belefér a költségvetésembe (100-130ezer kb max) azok VA panelesek, szerintetek megéri még ilyen paneles monitort venni ? A mostani lg 27gp850-b az IPS, sokkal rosszabb lenne az új ha VA ? -
macy
addikt
Srácok volt valami változás a játékban? Nem tudom elindítani VR-ban OpenXR-rel és fogalmam nincs mi baja van. Pár hónapja még működött.
-
RobbyJr
addikt
-
szabadosjani
kezdő
Nekem is ugyanez a bajom, hogy egyszer próbálgattam a pályát még kb fél évvel ezelőtt, de feladtam mert másfél, 2 óra után se tudtam még egy fél kört se menni normális tempóban, anélkül h rommá törjem az autót. Nem tudom elképzelni, hogy megcsináljam a 3 csillagos track competence-t, de ma AC-val mindenképp elkezdek gyakorolni, hogy legyen rá szemernyi esélyem

-
Win-T
őstag
-
Géjza
őstag
Pontosan.
AC-t én is nord miatt szoktam néha elővenni.
Ádámot még nem csak emiatt érdemes nézni, követni. -
szabadosjani
kezdő
Nordra hangolódva érdemes Pénzes Ádám tegnapi streamjét megnézni [link] Meghozza rendesen a hangulatot, eddig semmi kedvem nemvolt elkezdeni megtanulni a pályát, de szerintem előveszem énis a sima AC-t már a hétvégén
-
macy
addikt
De igen, csak elcseszték az FFB-t az LMU-ban és ki akartam próbálni, hogy ha csinálok másolatot róla és úgy frissítem, el tudom-e majd indítani a patch előtti verziót. De annyi minden van már a fejmben, hogy az AMS2-ről csináltam másolatot, úgyhogy most elcsesztem az LMU-t. Szóval ja, Nordschleife Nürburgring GP-vel kombinálva. A büdöséletbe

-
fatal`
titán
-
macy
addikt
-
bnorci71
addikt
-
Kommy
veterán
-
macy
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
macy
addikt
-
tome0001
senior tag
Tippek az árral kapcsolatban? Illetve azt tudni, hogy a Nord-on kívül semmi más nem lesz benne tartalom tekintetében?
-
Kommy
veterán
Steam-en is megjelent a 24H Nürburgring Pack
-
RobbyJr
addikt
Így van, emberek térnek el, meg hogy milyen cuccal vezeted, de én csak a setupot említettem meg, hogy nem mondhatja azt xy, hogy a másik azért gyorsabb, mert fizetős esport setuppal megy, és azért gyorsabb körönként 1-2 seccel. Ez itt nincs.
Én ilyen szempontból díjazom a fix setupot, még ha nem is sok köze van a "valósághoz", de egy alap beállítással is nagyon jól vezethető az autó.
TC / TC Cut / Slip angle-t tudod változtatni, illetve a BB-t, meg a fékerősséget.
Üzemanyagot meg neked kell belőni időmérőre, meg versenyre.Próbáld ki, biztos tetszeni fog.
-
Géjza
őstag
Az autók egyformák (típuson belül), csak az azokat vezető emberek nem.

Kérdés mekkora a difi a saját magadra szabott setup között és a fix setupok között. Ha nem nagy, akkor jó. Ha nagyobb, akkor alkalmazkodni kell és valaki jobban, valaki kevésbé tud.
Plusz az sem mindegy, hogy milyen cuccod van otthon. G29-vel load cell nélkül próbálsz vitézkedni vagy simucube megtoldva egy olajos pedállal. Pláne, ha nincs abs. Sok összetevős a dolog, hogy ki és mitől lesz gyors avagy lassú.
És hát igen, a másik fontos dolog a rendelkezésre álló idő. Nagyon nem mindegy, hogy napi 5 órád van tekeregni vagy heti 5. Ez szerintem többet számít, mint hogy fix vagy custom setuppal megy a verseny.
Egyébként ha már a valóságot szóba hoztad, ennek a fix setuposdinak sem sok köze van a valósághoz.

LMU-t én is ki fogom próbálni, szinte csak jókat hallottam/láttam róla.
-
RobbyJr
addikt
Az autók egyenlőek, arra értettem.
Alkalmazkodás kérdése az egész.
LMP2-vel mentem, meg GTE Ferrari 488-al, felváltva óránként, különböző pályán, mert így működik az LMU szerver, és a kettő autó ég és föld, ami az irányíthatóságát illeti.
Ennek ellenére FP-n első helyen voltam mind két autóval. Meg kell szokni az autót, ha nem megy az alulkormányzott autóval, akkor több időt kell rá szánni, és jobb leszel.Ráadásul ebben a játékban nincs is ABS, ez sem okozott gondot nekem, ACC-ből áttérve.
Úgy vagyok vele, ha én tudok alkalmazkodni, akkor a másik is tud, ha nem megy neki, akkor nem gyakorolt vele eleget. Ezen nincs mit szépíteni, ez az igazság.
Hymo setupnál sokszor a steering ratio túlzott alacsony állítása okozza a vezethetetlenséget, és emiatt vacakká válik az egész autó, mert extrém módon túl kormányzot. 1-2 klikk jobbra, és máris jobb lesz.
Itt LMU-ban ilyen szélsőséges mindent negatív, meg maxra állítás nincs, és ez tetszik, hogy sokkal közelebb van a valósághoz, 1-2 elfékezés és máris kezded érezni a vibrációt, ACC-ben ilyen nincs.
Nagyon komoly a gumi fizikája és az autók irányítása LMU-ban, nálam most első helyen van a szim játékoknál. -
Géjza
őstag
Szerintem attól, hogy fix setup van, nem jelenti azt, hogy egyenlő esélyek vannak. Persze az autók ugyanazok így, de ha valaki az erősen túlkormányzott autót szereti, azzal tud igazán gyors lenni, az egyensetuppal meg inkább semleges/alulkormányzott az autó, akkor nem tudja kihozni magából a maxot.
Vannak a hymo setupok között is olyanok, amivel egyszerűen nem tudok normálisan menni, nem tudom megszokni, esek-kelek vele és/vagy qrvalassú vagyok vele (és próbálgatni kell az adott pályához adott setupok közül mi az, amelyik legjobban passzol). Ha egy ilyen fix setuppal kell menned, akkor bukóban vagy másokhoz képest, akik az olyan jellegű beállításokhoz vannak szokva. Persze valamilyen szinten lehet alkalmazkodni hozzájuk, de akkor sem lesz az igazi.
-
RobbyJr
addikt
Én pont fordítva vagyok mint te. LMU-ba tetszik, hogy vannak fix setupos versenyek, így nem mondhatod azt, hogy xy azért gyorsabb, mert jobb setupja van.
Itt mindenki egyenlő eséllyel indul, szóval a vezetési képesség számít, ki hogy tud vezetni.
LMU-nak meg sokkal jobb a fizikája, szóval én egy időre le raktam az ACC-t. -
Hummin
tag
Azt anno megcsináltam. Csak azok olyan felkészülős versenyek számomra. Előtte több napot rászánni, gyakorolni, setupot szerezni, állítgatni. Inkább ilyen könnyed, fun versenyekre szoktam beugrani. LMU kapcsán vettem elő ismét a kormányt, utoljára nyáron mentem. Talán ha most március végén, április elején meglesz a simagic neo + bázis biztos több időt fogok vele tölteni, és visszanézek az LFM-be.
-
RobbyJr
addikt
-
Hummin
tag
A héten befizettem a Kunos adót diszkontálva. Sajnálom, hogy GT3-an kívüli autók csak a megjelenést követő pár napban mennek.
Kár hogy az ACC-ben nincs az arcodba tolva egy heti forgásban lévő verseny lista gondolva az alapjátékoskra, DLC-sekre. , mint a RRRE, LMU esetén. Sokkal változatosabb lenne, így meg mindenki odamegy ahol verseny van. (többnyire Monza, Spa)Ma este mentem először GT2-es Monza mixed versenyt. Volt velem együtt 3 GT2-es. Utolsó helyekről startolva nagyon jó móka volt. Jött hátulról egy gyorsabb GT3-as srác, vele egy másfél körig jót csatáztunk. Aztán el tudott menni, de sajna hibázott, verseny végére tudott csak visszazárkozni mögém.
Féktávon azért fostam, hátulról nehogy megtalájanak. Ezzel a GT2-vel tuti még fogok ismerkedni.
Biker szerverét is kerestem a hétvégén, de nem jött fel. Viszont este már láttam azt is. -
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
Hamarosan meg is lesz a 80 SA. Nem tudom mi történt, de hajnalban nem tudtam aludni és mondom akkor elkezdem. 54 SA-ról 4 darab 20 perces verseny után 73 lett. Annyit csináltam csak, hogy 0.1 másodperc követést tartottam amennyire tudtam, csak az utolsó kanyarban előztem. Koccom se volt egyik versenyem alatt. Valszeg kezdenek a büntetéseim kifutni a 750 km-ből...
Este már rakhatom is le az lfm licence-t újra
-
kzolee216
senior tag
-
mmdms
addikt
-
gmarcell23
csendes tag
Köszi az infókat mindenkinek
-
kzolee216
senior tag
Nekem csak a 80 a cél, hogy a régi profilommal tudjak LFM-en menni a dlc pályákon. Lfm licensz a családi megosztásos profilommal megvan, viszont a dlc map-ok alatt lakat van, ami ugye a regi profilom alatt van megvasarolva.

Akkor huzom ezt a profilt, amikor van kicsi szunet az Iracing-ben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RobbyJr
addikt
-
kzolee216
senior tag
Meg ez csak akkor igaz, ha nem vezetett mondjuk 750km-ert, mert amugy az sa pontok eleg nyogvenyelosen fognak felkuszni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
En is most kezdtem feleleszteni a regi fiokomat a dlc-k miatt... masodik fiokom 2 nap alatt 96 SA, csak hat az lfm-ben nem latszodik a csalad megosztas miatt a dlc konyvtaram. Szoval kezdhetem felhuzni azt, amit az ismerosok szepen lerontottak. 1 ora kb 1 SA pont. Most 54 korul lehetek.
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
tome0001
senior tag
És arra figyelj hogy ne legyen kontakt egyik AI-val sem, mert akkor SA levonást kapsz...
Az elején gyorsabban növekszik (van hogy körönként akár 1-el is).
Érdemes egyszeű pályát választani hozzá pl. Monza.
Nem az eredmény a lényeg, hanem hogy minél többet menj közel az ellenfelekhez azaz "szélárnyékban". Ha meg tudnád őket előzni, ne tedd, inkább maradj mögöttük szorosan.
You need to get within 0.7 seconds of a car (and stay within 1.2 seconds) to get ‘Trust’ points. Hit the other car, and you gain ‘OBWP’ (penalty) points. The more kilometres you drive near others, the higher SA you obtain. You also get bonus Trust for finishing races. The best way to gain SA when you have a negligible value is to do 20-30 minute short races against the AI. Put the AI’s skill on a similar level to your own so that you can stay close behind them and don’t crash into them. -
RobbyJr
addikt
Indíts el egy versenyt, aztán tedd olyan erősre az AI-t, hogy végig tudj velük autózni.
Állj be az első mögé, és autózd végig vele a versenyt körökön át, 0.1-0.2 tizedre, és körről körre növelni fogja szépen. -
gmarcell23
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok pár tippet adni, amivel a gyakorlás mellett a Safety Ratinget-et is viszonylag gyorsan lehet növelni? -
bnorci71
addikt
-
macy
addikt
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
hétvégén megvettem az ACC-t Steamen
települt játszottunk is vele erre ma ez fogad
-fájlok ellenőrzését megcsináltam nem talált hibát
-eltávolítottam majd újra telepítettemötlet?
semmi nem változott a gépen -
fatal`
titán
-
mmdms
addikt
AMD driver...
-
Lacko66
tag
Sziasztok !
Konzolosok figyelmébe !
Az ACC Console Hungary megrendezi az első konzolos bajnokságát 6 fordulóval április 11.-től minden második szombaton 19:00 órától.
A tervezett program:
2024.04.13. 19:00 CET: Hungaroring - 45 Minutes
2024.04.27. 19:00 CET: Suzuka - 60 Minutes
2024.05.11. 19:00 CET: Watkins Glen - 2x25 Minutes
2024.05.25. 19:00 CET: Barcelona - 45 Minutes
2024.06.08. 19:00 CET: Imola - 60 Minutes
2024.06.22. 19:00 CET: Red Bull Ring - 2x25 MinutesFontos !
Kizárólag PS5 és Xbox Series X/S konzolokra szervezünk versenyeket !Minden információ, beszélgetések, jelentkezés a Discord szerverünkön.
[link] -
zsalesz
aktív tag
-
RobbyJr
addikt
-
zsalesz
aktív tag
Szevasztok!
Még soha nem próbáltam az ACC career módját de ma meglestem. Egy valamit nem teljesen értek. A Lambóval a száraz pályán és sötétben nincs gond, de esőben egészen egyszerűen valami nem stimmel. Gyakorlatilag a kigyorsításoknál olyan mintha jégen menne az autó. Nem vagyok profi de az, hogy itt 13 másodpercet vernek rám az nem kicsit vicces. Főleg úgy, hogy Custom Race-nél is szoktam esős versenyeket menni de soha semmi probléma nem volt.
Ez valami bug lehet? Vagy én nem értek valamit?
-
mmdms
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
Kommy
veterán
-
RobbyJr
addikt
-
fatal`
titán
-
GalaHU
addikt
-
biker
nagyúr
jut eszembe, a heti pálya kéréseket priviben küldjétek mindig, nem sok időm van beolvasni a fórumba. köszi!
Nord miatt lehet lerántom a dlc-t, majd még kiderül
-
fatal`
titán
-
peetyy
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
RobbyJr
addikt
-
Géjza
őstag
-
GalaHU
addikt
Pont a napokban tettem egy próbát a Mekivel, és teljesen elképedtem, hogy ez milyen jó autó lett! Sose volt a szívem csücske, de a hegyi panorámán 15 perc alatt megdöntöttem a rekordomat, pedig az is hátul van a listámon...

Biztos sokat segített, hogy korábban a 296-al mentem sokat, és ez a középmotoros koncepció állt a legközelebb hozzám, de akkor is sokkoló volt, hogy mennyire kezes lett, ugyanakkor végsebessége is van.
A másik kedvencem az NSX, az ha lehet mégkezesebb, de sajnos bő 1mp-el lassabb vagyok vele, nem véletlenül nem megy szinte senki vele online. Az OpenLobby meg jelenleg Mekivel van tele...

-
Géjza
őstag
Hajrá, hajrá!

Én is hringezek, eddig bejött a ferrarira váltás. Azóta (3 verseny óta) mindig top5-be kvalizok (ilyen nem nagyon történt eddig, pláne nem ilyen sűrűn) és 3-ból két 3. hely lett (ami szintén elég ritka eset), a harmadik meg esős futam volt, kvalin, ami szárazon ment még 5. lettem, majd nuku eső setup miatt 10-ből kicsúsztam (első esős tapasztalat F296-tal). Több, mint 250 elo-t zsebeltem be 3 futamon vele.
Az is biztos benne van, hogy hring nem annyira népszerű pálya, nem jönnek annyian és az átlag sof is alacsonyabb, de az biztos, hogy jól, könnyedén, gyorsan és stabilan lehet menni f296-tal, jó versenygép.
-
RobbyJr
addikt
Örülök neki, hogy jó köröket mentél, ezeknek is örülni kell, már aki tud
Mert sokszor én hiába voltam élen, akkor sem voltam megelégedve, mert tudtam hogy sok maradt még benne, meg hogy tudnék javulni. Máshogy kellene nekem is felfogni, de sokszor nem megy.
Én a napokban most AC-ben köröztem Nordschleifen, BMW Z4 meg 1-2 GT3-as autóval, nagyon jó volt élvezetes, és ott is szépen félre álltak, nem volt baj.
Már várom hogy az ACC is megkapja. -
Bandit21
veterán
Megnéztem este (mentem pár kört - 30 perc) a múlt heti stat-om 7 óra.
Egy lfm practice (Hring)szerverre az utolsó 35 percre csatlakoztam fel és egy 44 eleje körrel megesett az a csoda, hogy sokáig 2 de aztán 1 voltam.
Hát az valami nagyszerű érzés amikor kivezető körön 5-20 hely közt bárki akit utol értem állt félre és engedett tovább.
Ahogy én szoktam amúgy szinte mindig, ha gyakorolni megyek.Nyilván nem volt ott senki 2000 elo fölött valószínűleg de akkor is, ez olyan élmény volt mintha futamot nyertem volna.
-
RobbyJr
addikt
Igen, röviden a lényeg, minél több időd van gyakorolni, annál gyorsabb tudsz lenni.
Nekem most van 2 hét alatt 40 órám, de volt már 70+ is. Nálam is változó ez. Ha komoly zongora darabokat tanulok, akkor az viszi el az időt.
Nekem nyilván könnyebb, mert egyedül vagyok, nincs asszony, se gyerek. Szóval több időm van magamra.
-
Bandit21
veterán
Jaja várom már, csak 8-10 év és a legkisebb gyerek is remélem valamennyire önálló lesz és majd akkor 50 évesen!
Jól megmutatom.Amúgy RobbyJR -nek igaza van, csak sok külső tényező kell hozzá. Plusz Gejza Te pl ezzel együtt versz rám egy mp-et tehát nem azért vagyok lassu mert nincs időm gyakornolni. Inkább azért maradok az mert nincs időm gyakorolni
. -
mmdms
addikt
Plusz ha valaki nem szeret egyedül körözgetni, az egy óra gurulásra szánt időmből tegnap is 2*~18 perc várakozás lett, mindkét public versenyemen első körbe kilöktek, és a harmadik rajtja után is. Így az egy órában összesen 4 percet se játszottam, fogtam magam kiléptem és inkább filmet néztem.
-
Géjza
őstag
-
Bandit21
veterán
Az idő tényezőt se feledd.
2000 km az 350-450 kor egy átlag pályán.
Ha egy jó este van időm akkor fel óra fp után egy 15 perces qualit és egy 25 perces versenyt össze hozok és akkor már boldog vagyok hogy volt időm játszani.Ez az 1 óra kb nettó 25-40 kör.
És erre átlag heti 2x futja az idombol.
Ha minden klappol akkor heti 3x masfel óra összejön de az is mennyi? 4.5 x60, 270 perc, az jó esetben 130-150 kor, heti 3 alkalomra bontva este 9-11 közt.Gondolom a többi venseg is így van vele.
Emiatt 400 kor még 2 hétre bontva se jön össze sose csak arra hogy egy másik autót megtanuljak.
Ez persze nem gond, csak más életszakaszban vagyunk, a 2000 -es évek elején f1c-vel és minden mod-javal, raceroom f3000-el nekem is megvolt a heti 30-40 óra játék egyetem mellett/alatt/ helyett
.Most meg ott a 296 meg az lfm közép mezőny.
-
RobbyJr
addikt
Mindegyik autó fura az elején, de szokható, minél többet mész vele, egyre jobban ki ismered, utána úgy vezeted ahogy akarod. 10-15 kör kevés.
Az a baj, hogy az emberek többsége nem kitartó, és fél új autót vezetni, meg berögzül egy jól megszokott autó stílusa, utána úgy akarja vezetni az összes autót, és nem tud azon változtatni.
Ezért jó ha több autót vezetsz, mert könnyen tudsz alkalmazkodni utána, mivel több ismerettel rendelkezel. Én az Audit szoktam meg most, és igen magabiztosan megyek, de mentem is vele 2000km-t.
Vezetési stílustól függ kinek mi jön be, de az anti roll bar-al rengeteget lehet orvosolni, és az sok esport setupon maxon van, azért nehéz vezetni. Egy kicsit finomítasz rajta, és rájössz, hogy nem is olyan rossz az adott autó.
Ami beton stabil az a BMW, Lambo, ezeket nagyon könnyű irányítani. BMW -nek rossz a hátsó gumi kezelése sajnos. Aminek meg nagyon jó, az a Nissan, azzal is lehet menni nagyon jó időket az update óta.
Merci meg a Ferrari ég és föld, mivel máshol helyezkedik el a motorjuk. Mercivel teljesen máshogy kell kanyarodni, nem lehet szélről bevetődni.
-
JulesTS
addikt
-
Géjza
őstag
Igen, a másik etalon (jelenleg) a meki. Aztán majd ha jön egy új dlc új kocsival, majd akkor az lesz az (hogy vedd meg a dlc-t, ha versenyképes akarsz maradni
).Merci után a ferrarit nagyon könnyű vezetni. Nagyon szembetűnő volt a különbség.
Utolsó kanyar nehéz, időben kell fékezni. Ha későn fékezel és lecsúszol az ideálisról, akkor rengeteg időt buksz el. Mansellben úgy tolom át a ferrarit, hogy hihetetlen. Nagy sebességnél is atomstabil. Mercinél volt fosás, hogy mikor megy el a segge és pördülök bele a belső korlátba.
-
Bandit21
veterán
Ha a kezem rendbejön végre akkor a héten, péntek szombat tervezek egy par Hring 45 és pár 25 perces Kyalami futamot is mert nagyon rég nem mentem lfm-be.
A 296 kezes de a Merci sokkal kevésbé ugrik el egy rosszul vagy keményen támadott kerekvetorol, illetve hegynek fel se az igazi talán a 296
Robi a Mekire esküszik de nekem az tul izgaga.Hring időt próbálok majd futni én is attól tartok nekem a 44 közepe a reális.
Az utolsó kanyarba és a Mansell előtt lassú vagyok. Mindkettőt túl lassítom a kigyorsítas miatt. -
Géjza
őstag
Elég régóta mercivel nyomulok. Múlt héten suzukában nagyon szenvedtem vele, csomó hymo setup-ot kipróbáltam vele, de egyik sem volt az igazi. Mivel mostanában meki/f296 számít etalon autónak, így gondoltam kipróbálom utóbbit, úgyis csak akkor mentem vele keveset, mikor behozták a játékba. Akkor nem hagyott mély nyomokat.
Mercivel éppen be tudtam menni 2 perc alá suzukában, F296-tal pár kör után ugyanott voltam (szokásos meta setup-ot állíottam be neki, csak magasabb tc-vel) és mercihez képest nagyon könnyú volt vezetni, bitang stabil volt, tc-je is pazar.
Úgyhogy a héten megtartottam Hringre is (most hazai pálya megy a 45 perces lfm-en) az F296-ot. Elképesztően jól viselkedik itt is, magamhoz képest űridőket megyek vele (kvali 42 vége-43 alja, versenyen 43 közepe konstans).
Aki könnyen vezethető, nagyon gyors autót akar, az próbálja ki a F296-ot (ha még nem tette volna).
-
biker
nagyúr
-
Bandit21
veterán
-
RobbyJr
addikt
-
Lackó1984
tag
Kénytelen vagyok az ACC-ben bekapcsolni a Vsyncet, mivel valamiért nem működik a freesync. Illetve pontosítva semmi sem működik, amit az AMD adrenalinban állítok. Nincs hatása a játékra. Próbáltam 3 verziót, DDU-t is de semmi változás. Szóval nálam marad a vsync.
Bármilyen más játéknál viszont minden rendben, működik az összes beállítás, beleértve a freesyncet is. -
RobbyJr
addikt
-
kzolee216
senior tag
-
RobbyJr
addikt
-
kzolee216
senior tag
-
Pickle Rick
senior tag
-
-Solt-
veterán
Én pont ez alapján a blurbuster cikk alapján használom a G-Sync monitorom évek óta és abszolút bevált! A lényeg, hogy a V-Sync control panelről legyen kényszerítve, játékokokon belül pedig ki kell kapcsolni.
Egyébként lehet én értek félre valamit, de azt tudod ugye, hogy a G-Sync egy hardveres megoldás és nem szoftveres!? Szerintem a TV-d eleve nem tud G-Syncet...
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 - 7501
9001 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- BenQ W1800i 4K HDR projektor (Android TV) 65 óra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest