Új hozzászólás Aktív témák

• manya777

tag

Én őszintén szólva abban a tudatban voltam eddig hogy a videokártyám az assettohoz azért még elég. :) Hogy kicsit részletesebben is beszéljek a dologról, nos autó és pálya függő is, de van hogy az fps 200 vagy felette, de általában nincs vele gondom, néha rajtnál talán leesik 70-80 ra de csak pillanatokra, alig észrevehető. A szaggatást Én úgy vettem észre legtöbbször online csinálja. Sőt eleinte úgy tűnt csak és kizárólag akkor, de azóta már offline is találkoztam a jelenséggel, igaz megközelítőleg sem szaggatott akkorát mint online. Ami az akadozást illeti az nem akkor jelentkezik mikor verseny van és vagyunk 20 an, vagy ilyenek, sőt! Nem is emlékszek olyanra hogy rajtnál bármikor is beszaggatott volna. Pedig ha jól tudom a rajt sok autóval, füsttel, stb a leg fps zabálóbb. Ezek az akadozások az esetek 90 % ban olyankor jelentkeznek mikor kb egyedül megyek gyakorláson, vagy vagyunk többen is a pályán, de nem egymás környékén. És teljesen kiszámíthatatlanul jön. Van hogy egy órán keresztül egyszer sem, máskor 10 perc alatt 2 szer is, majd megint másfél óra "csend". Az imént csináltam egy benchmark tesztet olyat ami az assettoban van. Az alábbi képen látható az eredmény, nem tudom valami kiszűrhető e belőle. Mindenesetre volt jó sok autó, de egy mikrolaggot sem láttam, semmit, még rajtnál sem. Pár napja meg online full egyedül mentem és olyat beszaggatott hogy vagy 2 mp re totál megállt a kép, mintha lefagyott volna a játék. Szóval nem tudom... És most hogy belegondolok, bár nincs sok viszonyítási alap mert nem igen van időm mást játszani még RaceRoommal szoktam menni, és ott nem nagyon emlékszek hogy bármikor is láttam volna hogy szaggatna, pedig nem mondhatni hogy minden beállítást a minimumra húztam volna le, minden high-on van minimum. Szóval ha jobban belegondolok csak az Assettoban találkoztam még ezzel a laggal vagy mi ez. A játék egyébként, mint az összes többi játék is nem HDD ről fut természetesen hanem SSD ről.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés