- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
Én őszintén szólva abban a tudatban voltam eddig hogy a videokártyám az assettohoz azért még elég.
Hogy kicsit részletesebben is beszéljek a dologról, nos autó és pálya függő is, de van hogy az fps 200 vagy felette, de általában nincs vele gondom, néha rajtnál talán leesik 70-80 ra de csak pillanatokra, alig észrevehető. A szaggatást Én úgy vettem észre legtöbbször online csinálja. Sőt eleinte úgy tűnt csak és kizárólag akkor, de azóta már offline is találkoztam a jelenséggel, igaz megközelítőleg sem szaggatott akkorát mint online. Ami az akadozást illeti az nem akkor jelentkezik mikor verseny van és vagyunk 20 an, vagy ilyenek, sőt! Nem is emlékszek olyanra hogy rajtnál bármikor is beszaggatott volna. Pedig ha jól tudom a rajt sok autóval, füsttel, stb a leg fps zabálóbb. Ezek az akadozások az esetek 90 % ban olyankor jelentkeznek mikor kb egyedül megyek gyakorláson, vagy vagyunk többen is a pályán, de nem egymás környékén. És teljesen kiszámíthatatlanul jön. Van hogy egy órán keresztül egyszer sem, máskor 10 perc alatt 2 szer is, majd megint másfél óra "csend". Az imént csináltam egy benchmark tesztet olyat ami az assettoban van. Az alábbi képen látható az eredmény, nem tudom valami kiszűrhető e belőle. Mindenesetre volt jó sok autó, de egy mikrolaggot sem láttam, semmit, még rajtnál sem. Pár napja meg online full egyedül mentem és olyat beszaggatott hogy vagy 2 mp re totál megállt a kép, mintha lefagyott volna a játék. Szóval nem tudom... És most hogy belegondolok, bár nincs sok viszonyítási alap mert nem igen van időm mást játszani még RaceRoommal szoktam menni, és ott nem nagyon emlékszek hogy bármikor is láttam volna hogy szaggatna, pedig nem mondhatni hogy minden beállítást a minimumra húztam volna le, minden high-on van minimum. Szóval ha jobban belegondolok csak az Assettoban találkoztam még ezzel a laggal vagy mi ez. A játék egyébként, mint az összes többi játék is nem HDD ről fut természetesen hanem SSD ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest