- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
neilszab #8009 üzenetére
... csak beszélgetésképpen, mi olyat tanulunk most amit nem lehetett 10 évvel ezelőtt?
koncentrálást? stressztűrést, helyzetfelismerést?..már a GPL idején megvolt.A mai napig mennek ligák az rF1-l, mi is, ti is qva jókat versenyeztünk vele, ahogy a többi elaggott szimmel.
...és manapság is vezetnek tcam-ból, és manapság is letöltik a setup-t, és manapság is mennek kikapcsolt FFB-vel. (..és vágnak és első kanyaros balesetek..stb).
--
Szebbek és jobbak a játékok, sokat fejlődtek...de ahhoz képest ahogy elindult pár éve, voltak közvetítések, közös ligadzsemborik, virtuális versenyzőkkel interjú, úgy felfutott hogy az ember azt gondolta itt akár komoly szponzorok is bekóstolnak a virtuális versenyzés világába, ... HunRing 2 liga + szakadárok, közvetítés, hajcihő.......aztán mintha megtorpant volna minden.
Én úgy érzem hogy semmi nem változott, csak sokkal szebbek és jobbak a játékaink.
Múltkorjába az SG-n amikor a telemetrián lovagoltam...akkor is ez bszta a csőröm
még mindig senki bottal se..legalább azt elértük volna a GTR-s MoTeC óta, hgoy mostanira alap lenne a telemetria olvasása, vagy legalább 60%
..te jobban benne vagy de én kb. 2-4 elkeserítő százalékot saccolnék
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest