Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assetto Corsa

Hozzászólások

(#7650) SityiSXT válasza HollyBoni (#7648) üzenetére


SityiSXT
őstag

Attól, hogy egy-két önérzetes megmondóember leárkádozza a Project Carst, még nem lesz az. Valóság egy van, de többféleképp lehet modellezni. Mondjuk kezdjük akkor a már emlegetett időjárással: Kunoséknak ezt például marhára nem sikerült eddig, pedig a vezetéshez hozzátartozik. De hogy autóközelebbit is mondjak: a sérülésmodellezés is messze elmarad. Vagy mondjuk nem lehet kiugrani a rajtnál. De nem akarok ebbe igazából nagyon belemenni - sokszor, sok helyen le lett ez már focizva. Neked is javaslom, hogy próbáld meg szakszerűen értelmezni, mi az árkád és mi a szim, ehhez adok némi olvasnivalót: [link] és [link] (esetleg [link]).
De ha már a valóságról esett szó: te komolyan azt hiszed, hogy az AC a valóságot szimulálja? El kell keserítselek: nem minden esetben.

Ja, még valami a hanggal kapcsolatban. ;)

Szerk.: Leszögezném, én kedvelem mind az AC-t, mind a Carst - de más okokból. Nem akarom egyiket sem a másik fölé helyezni, mert mind a kettő másban nyújt nekem szórakozást/élvezetet. Látom a hibáikat is, egyik sem tökéletes. De objektív bírálatnak beállítani azt, hogy neked szubjektíve nem jött be a Cars, emiatt pedig leárkádozod, az nettó hülyeség.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Assetto Corsa
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.