- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
yodamester10 #14051 üzenetére
A zárt béta 2. fázisa óta játszom vele, és eddig 320 Eurot költöttem rá, úgyhogy valaki, akkor én aztán nem várom, hogy bevégezze ez a játék, de figyelembe véve az "irányt", lassan én is azt mondom, hogy jobb, ha ennek vége lesz - mint amikor egy élőlényt megölnek, hogy megszabadítsák a szenvedéstől.
2015 októberében jelent meg a játék, az első fél év nagyon jó volt, a második fél év meg tűrhető.
Azóta viszont hibát hibára halmoznak, folyamatosan leszarják a fórum építő jellegű kritikáit, javaslatait, és egyértelműen fingjuk nincs róla, hogy milyen irányba vigyék a játékot. A Balance 2.0-ba több tízezer munkaórát beleöltek, hogy aztán szépen fokozatosan kukázzák a 80%-át - gratulálok!
A csúcs az az volt, amikor úgy másfél éve bejelentették az új célzókeresztet, és büszkén írták a hírben, hogy "ez már figyelembe veszi a páncél döntöttségét, és összetételét is akkor, amikor megjósolja az átütés valószínűségét" erre jöttek az értetlenkedések, hogy hiszen ezt már a mostani is tudja - erre tudjátok, mi volt a válasz? Küldjetek screenshotot róla! Aztán amikor ömlöttek a screenshotok, törölték az egész postot, és azóta is kuss van róla - jogosan tették fel a kérdést akkor a fórumozók (köztük én is), hogy Srácok! Ti egyáltalán játszotok azzal, amit fejlesztetek?!?!?!?!?!?Átfestett "prémtankokat" tucatjával kapunk, progressziós tankágak vonatkozásban meg csak a "soon" meg "TBA" felirat díszeleg. Borítékolom, hogy idén már nem lesz francia ág, ami azt fogja jelenteni, hogy egész évben EGYETLEN teljes értékű ágat kaptunk, az izraelit!
A WoT 1 év alatt több ágat rak be, mint ezek 3 év alatt - nem véletlenül dönt bevételi rekordot minden évben, a prémammo, a szivatós MM, a tetűlassú fejlődés, meg a hasonlók ellenére!
Tudom, modern tankokból nincs olyan diverzitás, mint a régiekből, de a "tempó", amit ezek diktálnak, akkor is botrányos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged