Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-01 16:49:02

LOGOUT.hu

Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2775) jano_77 válasza lofagi (#2764) üzenetére


jano_77
nagyúr

Pont ezt írtam le vmelyik nap, hogy az olaj fúrós tornyoknál - nem tudom mi a pálya neve - rácsos szerkezet van, simán át lehet rajta látni és át is lehetne lőni, ennek ellenére, ha megpróbálod meglőni az enemyt, akkor a rácsos szerkezet leomlik, de az enemy-ig el sem jut a lövedék! Nem értem miért van ez vagy mikor egy lerombolható kerítés mögött látod a tankot, rálősz és a kerítés elnyeli a lövést, nem sebződik, el sem találja az ellenséges tankot! HOGY? Ez akkora marhaság, hogy ordít.....szerintem.

(#2767) ughhh: ez vajon csak az EA idejére ajándék vagy véglegesen? :F szerk...közben lofagi linkjéből látom, hogy marad véglegesen. Ez remek hír. :K Illetve jól látom, hogy goldot is lehet kapni a hétvégén?

Még nem tudtam letölteni és megnézni: milyen újdonságok lettek berakva? (Pl beállításokon belül)
Zsolt_72: Te ha jól tudom közel vagy a "tűzhöz", jók az információid, értesüléseid. Esetleg arról tudsz vmit, hogy a magyar nyelv várható-e és ha igen, akkor mikorra?!? Esetleg a hivatalos fórumon feltehetnétek kérdésnek. :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Armored Warfare
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.