Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg itt valakinek tapasztalata Nordic és/vagy Texas Instrument BLE mikrokontrollerekkel? Gondolok itt CC2650 és nrf52840-re például. Van egy elég nagy projektem, amit korábban ESP32-vel készítettem el Arduino környezetben, de muszáj lesz kisebb fogyasztású utód után néznem. A CC2650-et próbáltam a napokban, be kell valljam a TI nálam nagyon mélyre került, miután a kétéves példa alkalmazásokat csak az akkori CCS, Compiler és BLE Stack verzióval tudtam lefordítani... Rengeteget szenvedtem vele, plusz számomra nevetséges, hogy nincs egy basic, egyszerű out-of-the-box példatár, amiből könnyen lehetne copy-pastelni. A Nordicot tervezem kipróbálni legközelebb.Az is érdekelne, ha valaki adna tippeket, hogy miből kupáljam magam ki beágyazott programozásban. Egyetemi anyagok, könyv címek jöhetnek angolul is. Az alapok megvannak, de mondjuk callbackek, RTOS taskok írása nem menne fejből, ezeket szeretném alaposan átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- mini karc a képen! HP EliteDisplay E243m full HD IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold