Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell
üzenetére
Nekem fektetve helyezve (hosszabbik oldal vízszintes, rövidebb oldal függőleges) egyik hosszanti és mellette lévő rövidebb oldalról nézve jó, másik hosszabbik és rövidebb oldalról minősíthetetlen szinte a betekintési szög. Tehát sarokba helyezve jó és szemből is, egyébként nem. Szerencsére falon sarokba lesz. ha valahová egy falra középre tenném, amit mind két oldalról meg tudok közelíteni, ott már nem lenne szép, sőt.
Én egyébként nem vettem túl olcsón sajnos, 3500-4000 Ft-ba került a 3.5 col. SPI mondhatni előny, de én nem használom ki, mivel nem kell egyáltalán gyors képernyő frissítés, viszont a 3 adat vonal előny nagyon is a párhuzamos programozású kijelzőkkel ellentétben.
Én csak azért vettem ekkora kijelzőt, mert egy analóg órába szeretném beépíteni és jó lenne ha nem 1 méterről tudnám csak leolvasni a kiírt dátum, hőmérséklet adatokat.Én ezt a könyvtárat használom. Ez elég sok kijelző meghajtót támogat, amit te használsz azt is. Ezzel a könyvtárral és ILI9486-os meghajtó IC-vel dolgozik a kijelző. Próbáltam kezdetben tesztelni, hogy 0-ról counter számol mondjuk több tízezerig és ahogy az ESP bírja íratja ki az adatokat akár tizedes-százados pontosan. Igaz itt már semmit se láttam a másodpercnél lassabban változó számokból, de nekem úgy tűnt kiír mindent. Tehát ha számítana a sebesség akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele. Ja és én is ESP32-vel használom. Próbáld meg esetleg ezt a könyvtárat az adafruit helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold