- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ecaddsell #9447 üzenetére
Nekem fektetve helyezve (hosszabbik oldal vízszintes, rövidebb oldal függőleges) egyik hosszanti és mellette lévő rövidebb oldalról nézve jó, másik hosszabbik és rövidebb oldalról minősíthetetlen szinte a betekintési szög. Tehát sarokba helyezve jó és szemből is, egyébként nem. Szerencsére falon sarokba lesz. ha valahová egy falra középre tenném, amit mind két oldalról meg tudok közelíteni, ott már nem lenne szép, sőt.
Én egyébként nem vettem túl olcsón sajnos, 3500-4000 Ft-ba került a 3.5 col. SPI mondhatni előny, de én nem használom ki, mivel nem kell egyáltalán gyors képernyő frissítés, viszont a 3 adat vonal előny nagyon is a párhuzamos programozású kijelzőkkel ellentétben.
Én csak azért vettem ekkora kijelzőt, mert egy analóg órába szeretném beépíteni és jó lenne ha nem 1 méterről tudnám csak leolvasni a kiírt dátum, hőmérséklet adatokat.Én ezt a könyvtárat használom. Ez elég sok kijelző meghajtót támogat, amit te használsz azt is. Ezzel a könyvtárral és ILI9486-os meghajtó IC-vel dolgozik a kijelző. Próbáltam kezdetben tesztelni, hogy 0-ról counter számol mondjuk több tízezerig és ahogy az ESP bírja íratja ki az adatokat akár tizedes-százados pontosan. Igaz itt már semmit se láttam a másodpercnél lassabban változó számokból, de nekem úgy tűnt kiír mindent. Tehát ha számítana a sebesség akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele. Ja és én is ESP32-vel használom. Próbáld meg esetleg ezt a könyvtárat az adafruit helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest