- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #8974 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, igen a kívülről történő elérésre gondoltam, hogy még nem tudom kelleni fog-e. Ha thingspeak-re szeretnék valamit feltenni oda gondolom nem kell. Más mondjuk nem jut eszembe hogyan tudnám megoldani az adatok megjelenítését grafikonon.
(#8975) Teasüti
Igazad van hogy jó lenne olvasni, csak jelenleg nem sok fogalmam van arról, hogy mit is olvassak. Azt tudom mit szeretnék elérni és rá tudnék keresni virágnyelven, de az kevés ahhoz, valahogyan szakmaibban kellene keresgéljek. Viszont most már pár szakmai kifejezés szóba jött, ezek menték keresgélek. Csak megint előrébb járok fejben, mint gyakorlatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android játékok topikja
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Automata kávégépek
- Horizon: Zero Dawn
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest