- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
tibi-d #21688 üzenetére
Korábban mást írtál: "Amikor minden használatban lévő rekesz a szobában van, akkor lehet kiadni a mérésre a parancsot."
Akku helyett lehet próbálkozni szuperkapacitással, ha az elképzelésednél maradsz. De szerintem nem fog átmenni elég teljesítmény az indukciós tekercseken, főleg, hogy meg sem áll a rekesz. Legalább is én jóféle indukciós töltés megoldással még nem találkoztam, de már rég kerestem rá.
Ha valaki esetleg ismer ilyet, akkor ne tartsa vissza, mert az viszont engem érdekelne.FM adó helyett még mindig a BT kapcsolatot részesíteném előnyben. Így, hogy csak egy készülék fog üzemelni, nem lehet gond az átvitellel a sok rekesz miatt.
-
Postas99
őstag
válasz
tibi-d #21688 üzenetére
Nem javaslom a rádiós jel használatot. Miért nem saját wifi háló inkább és oda kommunikálnának az eszközök. A rádiós jel esetén nincs olyan mint az IP kapcsolat esetén tehát nem jelzed vissza hogy az adott packet megérkezett. Nincs ACK. Ne ezen bukjon el a mérés.
A rádiós átjelzés jó egy autó riaszótóhoz vagy bármi máshoz, de én pont erre a feladatra mellőzném az ilyen adatküldést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- iPhone topik
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest