- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
agent_k #15797 üzenetére
Szia,
Latch áramkörrel le tudod választani a tápról, és egy külső RTC vel /ATTiny meg felébreszted, kód futás végén elvágod a betápot vele. Nekem 5 percenként kel fel egy ilyen szenzorom, lassan 3 éves, évente 2 töltéssel működik 2 18650 ről. RTC helyett Attiny13A oldottam meg anno....
-
válasz
agent_k #15797 üzenetére
ESP8266-01-hez ilyet csináltam
(És ez az, hogy ezzel mindig pöcre megy a feltöltés, futnak rajta a kódok...) -
válasz
agent_k #15797 üzenetére
amateur
Rá se ránts, nem azért írtam
csak azt hittem vmi új kínai gyártó.
erre is simán rátölthetem a kódot és működik
Annyira nem simán. A kódot egy külön beszerzendő USBAsp programozó segítségével fogod tudni feltölteni, de a működése azonos lesz, mivel ugyanaz a μC.
van tapasztalatod vagy googli a barátom?
Nincs sok saját tapasztalatom ESP-vel, de vannak többen a topikban, akik segíteni fognak!
Amit írtam, a korábban itt olvasottak alapján írtam. Használd a keresőt itt a topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest