- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
kesztió #13979 üzenetére
"Csakhogy az a szaki, akinél NYÁK-okat szoktam készíttetni, nem tud furatot galvanizálni" "Milyen trükköt javasoltok?"
Én pl. ezt tenném, de ez nem azt jelenti, hogy ez másnak is jó, teszem is OFF-ba:
https://easyeda.com/
Néhány nap alatt megcsinálják és ha 5-10-20 darabot rendel az ember
Ha sürgős, a DHL nagyjából 15$-ért hozza be, ha nem sürgős, normál postával 5$ körül bejön. -
válasz
kesztió #13979 üzenetére
tehetnék 1 banisokat [a román lejnek a fillérje] nyák helyett, és arra forraszthatnék
Ennél olcsóbban biztosan nem kapsz érintő kapcsolót.
Ha más megoldás nincs, alakíts ki az előlap belsején pici gödröket a forrasztásoknál, akkor rá fog feküdni. Nem elegáns, de workaroundnak megfelel.direkt a D1 mini megfelelő lábait használom,
Tudj róla, hogy a D1 mini alapvetően ESP8266 alapú, bár láttam, hogy amit linkeltél, azon több láb és ESP32 van, de jól nézd meg, hogy mit veszel aliról.
-
kesztió
aktív tag
válasz
kesztió #13979 üzenetére
A röhej az, hogy ez ideális megoldás lenne, mind méret, mind forma, mind anyag szempontjából. És még csak nem is olyan vészesen drága. Csak fáj a szívem piezo hangszórót pocsékolni ilyen célra…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest