- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
1 éve használok a tv hátuljára felszerelt ledsort (ws2812b - 5voltos) ambient fényként, Raspberry-ről vezérelve hyperion-al. 94 ledet működtetett eddig, de a múlt héten nagyobb tv-re váltottunk, és ki kellett bővítenem a sort a nagyobb képátló miatt. Jelenleg 124 led van a valamivel több, mint 4 méteres ledsorban, de valamiért nem jól működik. Random fényfelvillanásokat meg össze-vissza villogásokat csinál a ledszalag. Ellenőriztem a feszültséget, és a szalag végén 4.95 voltot mértem, egyébként egy PC-s ATX tápról hajtom. Ami még jelentős változás az előző kiépítéshez képest, hogy a Raspberry-t át kellett helyeznem, és a GPIO portját meg a ledszalag adatbuszát egy kb. 60-70 centiméteres kábellel kellett összekötnöm. Lehet, hogy az túl hosszú? Vagy valami zavart szed fel? Tudom, hogy ez nem igazán mikrokontroller téma, de feltételezem, hogy kábelhossz témában (is) jóval nagyobb tapasztalatra tetteket szert az évek során. Egyébként úgy emlékszem csinált ilyet annak idején, amikor a GPIO port és a ledszalag közé betettem egy 300ohmos ellenállást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged