Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
1 éve használok a tv hátuljára felszerelt ledsort (ws2812b - 5voltos) ambient fényként, Raspberry-ről vezérelve hyperion-al. 94 ledet működtetett eddig, de a múlt héten nagyobb tv-re váltottunk, és ki kellett bővítenem a sort a nagyobb képátló miatt. Jelenleg 124 led van a valamivel több, mint 4 méteres ledsorban, de valamiért nem jól működik. Random fényfelvillanásokat meg össze-vissza villogásokat csinál a ledszalag. Ellenőriztem a feszültséget, és a szalag végén 4.95 voltot mértem, egyébként egy PC-s ATX tápról hajtom. Ami még jelentős változás az előző kiépítéshez képest, hogy a Raspberry-t át kellett helyeznem, és a GPIO portját meg a ledszalag adatbuszát egy kb. 60-70 centiméteres kábellel kellett összekötnöm. Lehet, hogy az túl hosszú? Vagy valami zavart szed fel? Tudom, hogy ez nem igazán mikrokontroller téma, de feltételezem, hogy kábelhossz témában (is) jóval nagyobb tapasztalatra tetteket szert az évek során. Egyébként úgy emlékszem csinált ilyet annak idején, amikor a GPIO port és a ledszalag közé betettem egy 300ohmos ellenállást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold