- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
1 éve használok a tv hátuljára felszerelt ledsort (ws2812b - 5voltos) ambient fényként, Raspberry-ről vezérelve hyperion-al. 94 ledet működtetett eddig, de a múlt héten nagyobb tv-re váltottunk, és ki kellett bővítenem a sort a nagyobb képátló miatt. Jelenleg 124 led van a valamivel több, mint 4 méteres ledsorban, de valamiért nem jól működik. Random fényfelvillanásokat meg össze-vissza villogásokat csinál a ledszalag. Ellenőriztem a feszültséget, és a szalag végén 4.95 voltot mértem, egyébként egy PC-s ATX tápról hajtom. Ami még jelentős változás az előző kiépítéshez képest, hogy a Raspberry-t át kellett helyeznem, és a GPIO portját meg a ledszalag adatbuszát egy kb. 60-70 centiméteres kábellel kellett összekötnöm. Lehet, hogy az túl hosszú? Vagy valami zavart szed fel? Tudom, hogy ez nem igazán mikrokontroller téma, de feltételezem, hogy kábelhossz témában (is) jóval nagyobb tapasztalatra tetteket szert az évek során. Egyébként úgy emlékszem csinált ilyet annak idején, amikor a GPIO port és a ledszalag közé betettem egy 300ohmos ellenállást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest