- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
1 éve használok a tv hátuljára felszerelt ledsort (ws2812b - 5voltos) ambient fényként, Raspberry-ről vezérelve hyperion-al. 94 ledet működtetett eddig, de a múlt héten nagyobb tv-re váltottunk, és ki kellett bővítenem a sort a nagyobb képátló miatt. Jelenleg 124 led van a valamivel több, mint 4 méteres ledsorban, de valamiért nem jól működik. Random fényfelvillanásokat meg össze-vissza villogásokat csinál a ledszalag. Ellenőriztem a feszültséget, és a szalag végén 4.95 voltot mértem, egyébként egy PC-s ATX tápról hajtom. Ami még jelentős változás az előző kiépítéshez képest, hogy a Raspberry-t át kellett helyeznem, és a GPIO portját meg a ledszalag adatbuszát egy kb. 60-70 centiméteres kábellel kellett összekötnöm. Lehet, hogy az túl hosszú? Vagy valami zavart szed fel? Tudom, hogy ez nem igazán mikrokontroller téma, de feltételezem, hogy kábelhossz témában (is) jóval nagyobb tapasztalatra tetteket szert az évek során. Egyébként úgy emlékszem csinált ilyet annak idején, amikor a GPIO port és a ledszalag közé betettem egy 300ohmos ellenállást...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest