- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Igen, persze, nem is úgy értettem.
Ezért írtam, hogy pap és papné, kinek melyik. Én midig azt ajánlom, ami szerintem a jobb, de mások szerint meg más. Rengetegen esküsznek a régebbi chipekre, én nyugdíjaztam őket. Az általad javasolt verziót nem ismertem, soha nem használtam, de ha tudja az USB-t akkor az a legjobb. Használtam az STM32-ket, ajánlottam is akkoriban, mert akkoriban azt ítéltem legkedvezőbbnek. Azon van USB is, de soha nem használtam. Ha USB-re van szükségem, akkor én az USB-soros átalakítót használom. A WiFi - BL is ízlés kérdése. Én továbbra is a WiFi híve vagyok, de nagyon sokan meg a BL-re esküsznek, azt használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest