Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hali,
Elővettem megint az Arduino IDE-t hosszú idő után, felraktam a Core-t ESP32-höz, majd fordítom az utolsó programot, hogy minden megy-e még és azt kapom vissza, hogy a tárhely csak 131 KB.
Vmit biztos rosszul állítottam be, alaplapnak a sima "esp32 dev module" van kiválasztva és a 4 mega flash mellé. Emlékeim ha nem csalnak - és tuti nem csalnak -, akkor tuti nem használtam ki 97%-ra a program tárhelyet, ami inkább olyan 480 KB körül mozgott annó.
Mit kell buzerálni rajta, hogy nagyobbra partícionálja? Végig próbáltam a partíció sémákat is, mind 131 KB csupán. Ez így lóf.sz, még a RAM is 300 KB majdnem, mi a fenéért biztosít csak 130KB ROM-ot??
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold