- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Kedves HCl "sósav"
Csak egy bugyuta kérdés: az USB-TTL konvertert ugye 3.3 voltos üzemre állítottad, nem felejtetted véletlenül 5V-on? Mert állítólag az 5V-os üzemet is elbírja, de sokkal gyakrabban hibázik (ezt csak valahol a neten olvastam, nem próbáltam). Mindkét panelt célszerű külön tápról hajtani. Egyszerűbb konverter már 2-300 Ft-ért is kapható:
link
Én többnyire olyan szabályozható tápokat használok mostanában, mik ki is írják a feszültséget, pl. :
link
A 230-ról pedig vagy régi, kidobott nyomtatók, szkennerek tápját, vagy a piacokon olcsón beszerezhető LED tápokat használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest