- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #7867 üzenetére
és &vargalex :
A belinkelt leírásban hibás az a rész, hogy csak a GPIO0 -t kell földre húzni, az enyémen kell a GPIO2 +3,3V -ra húzása is. Mondjuk ez lehet nem mindegyiknél van, lehetnek különbségek az egyes modulok között.@Janos250 : Igen, 3,3V-ra volt dugva. Sehol nem olvastam 5V-os üzemet, elvileg az egész modul nem 5V toleráns, a GPIO és a kommunikációs vonalai sem :S
Amúgy ilyen step-down-om van nekem is, de végül nem erről ment, hanem a döglött USB-TTL 3,3V-ja adta a 3,3V tápot, abból még kijönnek a tápfeszek, csak nem kommunikál. Elvileg 200mA eszik... csak amikor nagyon nem akart menni, akkor toltam be neki egy PC táp 3,3V-ját, hogy ez tud pár ampert, biztos elég lesz
Aztán miután sikerült jól bekötni, jó soremelést beállítani, és megfelelő módba tenni, akkor elkezdett reagálni az AT parancsokra is, így már megy a két USB-TTL-ről (egyik adja a tápot, másikról húztam a többi 3,3V-os szálat.
Mindegy, működik, most összedobok hozzá valami programozócuccot, saját táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest