Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ezt olvastad?" Mostmár igen
Kösz.
Egyébként a helyzet az, hogy mivel itt vannak már az olcsó, gyors, viszonylag sok memóriával rendelkező kontrollerek, én egyszerűen nem akarok már AVR-el foglalkozni. Annak idején számos rutint sok munkával megcsináltam Z80-ra, és elöntött a hú milyen jó érzése. Viszont pár év múlva jöttek a jobb procik, és a sok munka egyszerűen hamuvá vált. Ennek tapasztalatai alapján nem nagyon akarom már nyakatekert megoldásokkal kissé feljebb tornászni a proci teljesítményét, inkább használok jobbat. Most pl. ESP32-t, mint rajtam kívül még sokan mások.A leírt időzítéses dolgok viszont tanulságosak, érdemes elolvasni!
Azt, hogy az 1 bitet meddig szabad magasan tartani, ki fogom próbálni, mert ez érdekes. Mivel nekem semmi konkrét célom nincs ezekkel a ledekkel, csak játszom velük, így azokat a dolgokat próbálom ki, ami számomra érdekes, szórakoztató.

Más:
Mondjátok, Ti honnan a csudából tudjátok egy kínai led szalagról, hogy az most éppen melyik típus? Ráírva semmi info nincs erről, a kis kínai meg felsorolja majdnem az összes típust, hogy keresésnél minél többen megtalálják.
Én egyszerűen játszottam az időzítésekkel, hogy mi válik be legjobban, de fogalmam sincs, hogy éppen melyik típus van a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Synology NAS
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kösz.
ekkold