- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti #7383 üzenetére
Hello,
Akkor én felvállalom hogy több mint 1 van ebben az értelemben.
Arduino defacto programozási nyelv --> azaz szépen eltünteti a felhasználó elöl hogy mit is használ, aztán meg ha véletlenül 2 könyvtár ugyanazt az erőforrást használja akkor jön a probléma.
Ugyanaz mint amikor a WS2812 könyvtár RMT használja, meg mondjuk lehetne még használni IR adó vevőnek ugyanezt az erőforrást mert 8 csatornája van ha jól emlékszem,
Én ezért fogtam bele az ESP-IDF be és igen nincs minden dokumentálva, és néha nagyot lehet mellényúlni.
A másik oldalról, meg a fejlesztők ESP-IDF c++ kompatibilis és eclipse alatt lehet c++ is programozni. Akár Arduinos könyvtárat is behúzni / átírni....Vagy csak kevés időmben is mazoista vagyok...
Nem szólnám le ezt sem. Ez mellett szeretem az Arduino-t. Szeretem, hogy kész dolgokat kell csak összerakni és fut. Ezzel spórolhatok időt és az összes ESP8266 home automation erre épül.
Mindegyiknek megvan a szépsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest