- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Igen, mint írtam, bocs, nem Te vagy a hunyó, hanem az oldal.
Azóta már többször próbáltam több gépen ezt az oldalt. Az esetek 90 százalékában valóban az az oldal jön be,
de kb. tíz százalékban átirányít mindenféle mocsok oldalakra, amik ilyesmiket kérnek, mint küldjek emeltdíjas SMS-t, regisztráljak "ingyen" de a bankkártyám, bankszámlám hozzáférési adatait kéri, stb.Tehát mégegyszer bocs.
A programodhoz érdemileg nemigen tudok hozzászólni, szerintem működni kéne.
Ugye nem az van, hogy az alap dolgokból véletlen elfelejtettél valamit:
- föld a SIM900 és arduino között összekötve?
- a SIM900 tápja ugye elbír 2A-e rántást? Igen, gyári leírás ide, vagy oda, kell neki erős táp!
- én még annyit próbálnék, hogy az idézőjeleken belül kihagynám a szóközöket
- biztos ugye, hogy az Rx a Tx-hez van kötve és fordítva (mivel egy halom SIM900-as panel van, a lábszámok nekem semmit nem mondanak, hacsak nem arduino shieldről van szó)
- tápok ugye mindenütt rendben vannak?
- a kapcsolódást jelző led (be van kötve?) mit jelez? Kapcsolódott, vagy nem?
- adnék sima AT-t, és figyelném serial monitoron, hogy válaszol-e rá (sikerült-e az autobaudrate szinkronizáció) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest