Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Igen, mint írtam, bocs, nem Te vagy a hunyó, hanem az oldal.
Azóta már többször próbáltam több gépen ezt az oldalt. Az esetek 90 százalékában valóban az az oldal jön be,
de kb. tíz százalékban átirányít mindenféle mocsok oldalakra, amik ilyesmiket kérnek, mint küldjek emeltdíjas SMS-t, regisztráljak "ingyen" de a bankkártyám, bankszámlám hozzáférési adatait kéri, stb.Tehát mégegyszer bocs.
A programodhoz érdemileg nemigen tudok hozzászólni, szerintem működni kéne.
Ugye nem az van, hogy az alap dolgokból véletlen elfelejtettél valamit:
- föld a SIM900 és arduino között összekötve?
- a SIM900 tápja ugye elbír 2A-e rántást? Igen, gyári leírás ide, vagy oda, kell neki erős táp!
- én még annyit próbálnék, hogy az idézőjeleken belül kihagynám a szóközöket
- biztos ugye, hogy az Rx a Tx-hez van kötve és fordítva (mivel egy halom SIM900-as panel van, a lábszámok nekem semmit nem mondanak, hacsak nem arduino shieldről van szó)
- tápok ugye mindenütt rendben vannak?
- a kapcsolódást jelző led (be van kötve?) mit jelez? Kapcsolódott, vagy nem?
- adnék sima AT-t, és figyelném serial monitoron, hogy válaszol-e rá (sikerült-e az autobaudrate szinkronizáció) ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete, független
- Samsung S22 Ultra 12/256GB / Fekete / Kártyafüggetlen / Karcmentes kijelző
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold