Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Köszi, kipróbálom, ez tényleg jó és olcsó megoldásnak tűnik. Van még régről nagyméretű hűtőbordám, amit valami bolhapiacon vettem, fene se tudja, mire. Lehet az is jó lesz. Egyébként elképesztő fénye van ennek a lednek, és elég olcsó.
Ugye azt azért nem gondoltad komolyan, hogy a 100 w-os ledet a kocsiba akarom? Remélem úgy értetted amit írtam, ahogy én szántam! Nem lesz a kocsimon h.gy.tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold