Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha fehér színt is szeretnél max fényerőn, akkor 60 mA-el kell számolni ledenként. Feltételezve, hogy 5050-es ledeket használsz. Ez alapján ha van elképzelés mennyit fogsz rendelni, akkor ehhez kell méretezni a tápot.
Én 5 voltost vennék, az a legpraktikusabb digitális szalaghoz (már ha nem direkt 12V-os digitális szalagot veszel, ahol hármas csoportokban vezérelhetők a ledek - szobához még ez is praktikus lehet), na meg a Nano is 5 voltról megy. Bár ahhoz a kollégák úgyis külön tápot fognak javasolni, mondjuk egy fölösleges usb töltőt (én mondjuk leszartam, annyira nem ingadozik a feszültség terhelésre, hogy hibázzon az Arduino a közös tápon).
Teljesítménytől függően ez lehet laptoptöltő formátum, vagy ilyen rack mount amiből itt kapható akár 40 Amperes is 5 Volton. De lehet próbálkozni akár PC táppal is, ha van fölös otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold