Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Sziasztok!
Ha nem az eredeti AtMega xxx proci van rajta, hogy lehet kompatibilis az UNO-val?
Mostanában kezdtem keresgélni, de ennyire olcsó lapot nem láttam sehol, erre meg először az ára miatt azt hittem, hogy csak egy hat.
A gyerekemnek akarok összerakni vmi robotféleséget, hogy beoltsam egy kis programozással, talán legolcsóbban arduinoval tudnám összehozni. Gondolkodtam még a bbc micro:bit lapon, mert ahhoz van jó kis grafikus programozó felület, kisgyerekeknek való, de talán a scratch4arduino is jó lesz valamire, és mégis nagyobb közösség áll mögötte.
Úgy kb 4 motort szeretnék vele meghajtani, láttam ilyen h-hidakat linkelve pár hsz-el ezelőtt, abból lehet egyszerre 2-t is rákötni? A szervókhoz ugye nem kell meghajtó elektronika, csak táp, és lehet direktbe kötni a pwm kimenetre?
És kellene vmi vezeték nélküli kapcsolat, BT vagy wifi, hogy lehessen távirányítani a cuccot, tudtok ilyesmit ajánlani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- YouTube
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold