Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Sziasztok!
Ha nem az eredeti AtMega xxx proci van rajta, hogy lehet kompatibilis az UNO-val?
Mostanában kezdtem keresgélni, de ennyire olcsó lapot nem láttam sehol, erre meg először az ára miatt azt hittem, hogy csak egy hat.
A gyerekemnek akarok összerakni vmi robotféleséget, hogy beoltsam egy kis programozással, talán legolcsóbban arduinoval tudnám összehozni. Gondolkodtam még a bbc micro:bit lapon, mert ahhoz van jó kis grafikus programozó felület, kisgyerekeknek való, de talán a scratch4arduino is jó lesz valamire, és mégis nagyobb közösség áll mögötte.
Úgy kb 4 motort szeretnék vele meghajtani, láttam ilyen h-hidakat linkelve pár hsz-el ezelőtt, abból lehet egyszerre 2-t is rákötni? A szervókhoz ugye nem kell meghajtó elektronika, csak táp, és lehet direktbe kötni a pwm kimenetre?
És kellene vmi vezeték nélküli kapcsolat, BT vagy wifi, hogy lehessen távirányítani a cuccot, tudtok ilyesmit ajánlani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Death Stranding Director s Cut
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold