- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
happy555 #331 üzenetére
Tehát ha a feltételek adottak és lefutnak a parancsok, akkor utána nem futtatja többször csak figyeli a feltételeket amíg valamelyik meg nem változik?
Mert ha így van akkor az a legjobb nekem.Én azt hittem hogy újra és újra lefut és gondoltam hogy ha pont az első delay alatt változik meg az egyik feltétel akkor megvárja míg végigfut és csak utána lép a következő ciklusra, de az már nem lenne jó mert akkor a kapu még több mint egy másodpercet erőlködne.
(#332) Danex: Köszi neked is, szerintem akkor én is többre tudok majd jutni ha itt lesznek a cuccok, addig meg csak fejbe futtatom le.
Ez meg még bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest