- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Személy szerint én nem így állnék hozzá. Alapból ezek a wifis cuccok elég sokat fogyasztanak, szóval vagy fixen viszel oda egy tápkábelt, vagy elég sűrűn cserélgetsz elemet. Pl NodeMCU alapjáraton 500mA-peres tápot kér(Van ilyenen itthon, de még nem igazán sikerült a DUE-ra írt progimat portolnom rá.)
Az ajtóra tennék egy pro minit+nr24lf kombót. Az előbbit 1,2$ körül kapod meg, az utóbbit is. De ami jó, hogy alvóba elküldve egy elemről egy évet simán üzemel, de egy kis HW módosítás kell hozzá. Emellett meg lenne egy master modulod, amin lenne egy Wifi/ethernet shielded és már neten is vannak az infók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest