Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3007) Janos250 válasza tvamos (#3006) üzenetére


Janos250
őstag

IAR, KEIL, stb. jók, sőt jobbak, mint az Arduino. Viszont ha kezdő azzal kezdi, akkor pókhálónak tűnik és abbahagyják, elmegy tőle a kedvük. Viszont az Arduinoval gyakorlatilag bárki tud indulni. Gyakorlatból tudom, hogy 5-6 db. 2 órás foglalkozás során olyanok is eljutnak egy saját telefonon WiFin keresztül történő FET-es lámpa, vagy más vezérléséhez, akik semmit nem konyítanak se az elektronikához, se a C++-hoz :-) A FET-ről csak annyit mondtam hogy "villanykapcsoló", amitől persze a haja égnek állt volna, ha hozzáértő hallja! :-) Na, ez nem menne más keretrendszerrel! Mások a szempontjaink. Te gyakorlatban használod, ahhoz természetesen jobb egy kényelmesebb rendszer. Én embereket próbálok rávenni arra, hogy kezdjenek el ezzel foglalkozni, akkor is, ha nincs előismeretük. A szükségeseket majd közben megtanulják. Például itt a fórumon is azok, akik most kezdik, meg tudják csinálni a dolgokat. Később majd rátanulnak, ha szükségük lesz rá.

Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.