Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Megszoktam, hogy IAR-ral megyek ra, ugyhogy az Arduino framework, meg a bootloader engem nem annyira hozott lazba. (Amikor ezt vettem ez volt a legolcsobb.) Van tobb programozom, es nemsokara lesz egy I-jet is. Sajnos nem sikerul kiimadkoznom az I-jet trace-t, pedig az sokkal jobb lenne hw teszteleshez. Otthonra, hobbizni ezek dragak... De amit linkeltem, az jol mukodik, (vagyis ahoz hasonlomm van,) es azzal megy a valtozok online figyelese, ami az arduinoban nincs, es szerintem sokkal tobbet er, mint a latszatkenyelem az Arduinoban.
(#3005) Teasüti válasza tvamos (#2978) üzenetére
A Teensy-ben nincs FPU. És drága is. Tenyleg? Hat jo... de minthe te 5V-osat akartal volna, nem?
Szeintem akkor nezd meg az NXP/Freescale Freedom boardokat. En eddig nem kerestem az FPU-sokat, de tuti talasz kedvedre valo 5V-osat. (Bocs, most nincs idom kiturni, melyikben van FPU. es melyikben nincs. Kinetis K, vagy V series lehet...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold