Hirdetés
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, kicsit utána olvastam itt a fórumon, de azért még biztos ami biztos megkérdezem. Az ilyen kínai arduino val rendesen működik ahogyan kell? [link]
Ami projektet szeretnék, az egy tárvirányítós autó bluetooth al. Maga az autó egy rossz RC autó lesz, aminek az RC része romlott el. Amit még gondoltam venni egy nagy adag ellenállás [link]
Egy bluetooth vevő, illetve egy ilyen servo a kormányzáshoz, motorvezérlő. [link]Breadboard om meg kábeleim már vannak. Ezekkel az eszközökkel gond nélkül meg tudom majd valósítani a kis projektem? Esetleg valami tipp? Ahogy számolgattam kb 10$ ból ezek kijönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- iOS alkalmazások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold