- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Szerintem kompatibilisek, rá lehet dugni, nekem is ilyen ethernet shieldem van...
Viszont akkor érdemes lehet ezeken is elgondolkodnod: Wemos D1, Wemos D1 mini
Dokumentációt itt lehet hozzájuk találni, és lehet őket többek között Arduino IDE és Lua alapon is programozni. A wifi hatótávja a kis nudli onboard antennával is többszáz méter youtube-os videók alapján - én ilyen szempontból nem teszteltem részletesebben, de pár falon keresztül kifogástalanul csatlakozik a routerhez, vagy látszik az AP-je... Ugyan kevesebb lába van mint egy Uno-nak (egyetlen analóg), de I2C-s karakteres LCD-vel és RTC-vel elég lehet ahhoz amit leírtál, csak arra kell figyelni hogy az I2C eszközök ne 5 hanem csak 3.3V-ra húzzák fel a buszt, mert az megölheti a csippet, csak 3.3V-ot tolerál az I/O lábain... Webszerver indítása is gyerekjáték rajta, hatalmas példaprogram gyűjtemény van már hozzá Arduino IDE-hez, relatív sok RAM-ja és flash-e van ami fájlrendszerből írható olvasható, stb... Kifejezetten ilyen IOT projektekhez való!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged