- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem lenne. Arduino UNO ISP használható lenne Atmel Studio programmal pl ATtiny13a-hoz kód feltöltésre? Vagy, ha Atmel Studio-t szeretnék használni mindenképp vennem kell programozót? Ha igen, melyik az ami szükséges? (Ár nagyon fontos, abszolút hobby célok. Ezért is kezdenek érdekelni ezek az apróságok, mert pl Arduino Pro mini is overkill az én kis projektjeimhez.) Szintén ehhez kapcsolódik még egy kérdésem, Atmel Studio-ban készített kód kisebb méretű-e, mint az Arduino IDE-vel készített kód?
Elnézést, ha nem jó helyre írtam, de nem találtam kimondott Atmel fórumot. Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest