- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igazad van, nem gondoltam végig rendesen, a tutorialban tényleg hülyeséget ábrázolnak: szembe fordítva, a tekercs felső bekötési pontja és a táp közé tette...
@Danex: Szóval akkor csak azt ellenőrizd le, hogy úgy helyezkedik e el mint a #2654-ben linkelt képen
Azért láttam én már csodákat a kínai kapcsolásokban! A legutóbbi viccessel pl egy ilyen breadboard shield-en:
A reset és a másik gomb konkrétan nincsen sehová kötve, illetve ami van az marhaság: egy ellenálláson keresztül egy vak lábra (a vak lábat is hiába földelem, nincsen rá hatással az ellenállás miatt) valamint egy LED-en keresztül elmegy egy üres kondihely egyik lábára és ennyi. He?
Ennél persze vannak sokkal durvábbak is, ahol nem csak elnézett valamit a kis kínai, hanem teljesen tudatosan átverésre gyártott USB HUB-ok pl, fake (csepp) csippel, összevissza tartó vezetékezéssel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged