- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Az a baj hogy nem pontosan ugyan ez a tipus amit linkeltem. Ugyan azok a feszültség,teljesítmén,méret stb,csak ebben nincsen sorkapocs,csak 2kábel megy a ventilátorhoz,és van rajta egy kondi.
Most egy kicsit zavarban vagyok.Akkor most jó nekem az a dimer amiket bacus ajánlott vagy nem?
Mint ahogy irtam nem igazán vagyok elektronikából profi. NYÁKot kb 10éve martam utoljára kezdetleges módszerekkel(sósav+hiperol) akkor is csak egyszerübb 12dB-es hangváltónak valót csináltam.
Ha kapok egy pontos alkatrészlistát NYÁK tervet akkor akkor nagy esélyel meg tudom csinálni,de nem értek annyira hozzá hogy számolgassak értékeket,nem tudom milyen tranyó vagy ic pontosan mit tud,hiába nézem meg az adatlapját akkor sem értem a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest