Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-03-11 00:46:52

LOGOUT.hu

Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2566) Tankblock válasza dave0825 (#2562) üzenetére


Tankblock
aktív tag

nincs mit, és köszönöm a többi fórum társnak is a segítséget.

igen az arduino TTL logikát használ, azaz 5 V fog a lábain kapcsolni ha magasba vált. Ha a túloldali logika nem viseli el akkor jön az a jelenség amit tapasztaltál, egy darabig működget aztán meg jó esetben csak azt látod hogy nem megy, rossz esetben meg füst.

Ezért írtam több helyen, hogy inkább fizetek pár forinttal többet egy webshopnak és nézem előbb a véleményeket, esetleg a többlet dokumentációt, mint vakon beleugrani valamibe. Olyan terméket alapból nem szoktam venni, ahol van megalapozottnak vélt rossz vélemény, és túl kevés a leírás is. Javaslatom, hogy nézz körül, mert lehet h nincs leírva, de attól még lehet hogy nem viseli el a magasabb feszültségértékeket. Banggood, v Gearbest v... ezen helyeken lehet olvasni, esetleg kész projectet megnézni, vagy kritikát olvasni a hiányoságokról. Tudomh többe kerül mint az eBay. Valamit valamiért.

[ Szerkesztve ]

Release the Beast....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.