- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy lehetséges-e hogy csak akkor lehessen programozni a boardot ha monjuk össze van kötve 2 pin (megnyomok 1 gombot) egyébként a feltöltött program fut.
Billentyűzet kontrollerként szeretném használni, és mikor inicializál először a bootloader indul, majd csak ezután indul a program ami nekem kell. Illetve ekkor is ott fityeg a com port.
Szóval azt szeretném hogy csak egy bizonyos gomb megnyomása vagy nyomva tartása esetén lehessen programot fel-letölteni egyébként mint egy standard billentyűzet működjön.
Ez lehetséges?
(sry a noob kérdések miatt, életemben először van a kezemben ilyen cucc, 1-2 ledet már megvillogtattam vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest